NA MESEC DANA JE IZBACILA HLEB IZ ISHRANE: Efekte još prepričava, u čudu šta joj se desilo sa telom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon mesec dana bez hleba doživela je ogromne promene.

NA MESEC DANA JE IZBACILA HLEB IZ ISHRANE: Efekte još prepričava, u čudu šta joj se desilo sa telom!

Foto: shutterstock

Anonimna žena podelila je svoje iskustvo nakon što je odlučila da promeni svoju ishranu i izbaci beli hleb i belo brašno. Ovaj izazov je doveo do neočekivanih promena u njenom telu i navikama.

Teškoće u prilagođavanju

Prvih sedam dana nakon izbacivanja belog hleba iz ishrane, anonimna žena se susrela s izazovima. Osećala je stalnu glad i čeznulu za hlebom i kolačima, što je rezultiralo teškoćama u prilagođavanju novoj ishrani.


Rezultati nakon mesec dana

Nakon mesec dana bez belog hleba, anonimna žena primetila je značajne promene. Izgubila je 5 kilograma, iako nije menjala ostatak svoje ishrane. Ovi rezultati ukazuju na važnost izbora namirnica koje konzumiramo, čak i kada vežbamo redovno i jedemo zdrave obroke.

Foto: pixabay.com

Ispovest žene koja je izbacila beli hleb iz ishrane


Uticaj izbacivanja ugljenih hidrata

Kada je potpuno izbacila ugljene hidrate iz ishrane, anonimna žena je iskusila grčeve u nogama, što nije ranije doživljavala. Nakon konsultacije s lekarom, vratila je određenu količinu ugljenih hidrata u ishranu, isključujući pritom beli hleb, što je dovelo do postepenog prestanka grčeva, piše "Avaz ba".


Umor i žudnja za slatkim

Osim grčeva, anonimna žena se suočila s umorom i jakim željama za slatkim. Ovo je čest fenomen kada telo prolazi kroz promene u ishrani, tražeći brzu energiju koju obično pružaju slatkiši i zaslađena pića.

Povratak na integralni hleb

Nakon što je iskusila izazove bez belog hleba, anonimna žena je odlučila da u svoju ishranu vrati integralni hljeb od celog zrna. Ovaj izbor omogućava joj da uživa u hlebu, ali na način koji podržava njen cilj zdrave ishrane.

Ovo iskustvo anonimne žene ukazuje na važnost svesnog izbora namirnica u ishrani i prilagođavanja tela na nove navike ishrane, a rezultati koje je postigla pružaju inspiraciju onima koji razmišljaju o sličnim promenama u ishrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading