KAO DA IMAŠ PLOČICE ZA KLAVIR: Uradila turske zube, pa pokazala šta je ostalo od njenih - JEZIVO!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.02.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazala je svoj novi osmeh i kakvi su joj zubi pre stavljanja krunica - malo je reći jezivi.

KAO DA IMAŠ PLOČICE ZA KLAVIR: Uradila turske zube, pa pokazala šta je ostalo od njenih - JEZIVO!

Foto: TikTok/ n1a.xxx

Nia se odlučila da ode po svoje nove zube i zbog toga odletela je u Tursku. Zapravo, ona je samo jedna od mnogih koja je otišla po čuvene "turske zube". Takođe nekoliko rijaliti zvezda, influnsera i inače slavnih osoba tamo je otišlo da uradi zube, uključujući i Kejti Prajs.

Ceo proces dolaska do savršeno belih zuba, podelila je na TikTok - u sa svojim pratiocima. Postupak izrade zuba može biti agresivan i invazivan za zube. Potrebno je isturpijati gotovo 70 odsto zuba. Odmah je istakla kako su je mnogi ubeđivali da ne radi  "turske zube".

Na početku videa ona je pokazala kako su izgledali njeni zubi pre operacije. Nisu bili izrazito beli i jednaki, ali nisu ni značajno "loši". A onda, pokazala je i sam postupak turpijanja njenih zuba što izgleda malo je reći strašno i bolno.

Kao što je i očekivano, mnogi su je kritikovali zbog rada turskih zuba i istakli da je i pre imala lepe, kao i da joj ovo nije bilo potrebno.

"Strašno, još jedna Kejti Prajs", "Tvoji zubi su pre bili lepi, sada su kao klavirske pločice", "Možda bi trebalo da budu malo manje beli i veštački", komentarisali su, piše "Sun".

Inače, Kejti Prajs je doslovno kraljica veštačkih operacija, pod nož je išla 16 puta, nema šta nije uradila na sebi, od podizanja zadnjice, do nosa, usana, a naravno radila je zube istom metodom kao Nia, odnosno stavljala je krunice što je i zabeležila na svom Jutjub kanalu. Zbog toga, tiktokerku su uporedili baš sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading