OVAKO IZGLEDA ŽIVOT ŽENE ARAPSKOG MILIJARDERA: Urnišu je zbog jednog DETALJA - da si srećna ne bi uradila ovo!

Autor: N.J.

Lifestyle

28.01.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dane provodi u sređivanju kose - ona je bogata domaćica.

OVAKO IZGLEDA ŽIVOT ŽENE ARAPSKOG MILIJARDERA: Urnišu je zbog jednog DETALJA - da si srećna ne bi uradila ovo!

Foto: Instagram/ soudiofarabia

Žena milionera, Soudi poznata je na TikTok - u kao bogata domaćica koju finansira suprug Jamal. On joj daje novac kako bi ona održavala svoj fizički izgled. Oni žive zajedno u Dubaiju, a ona je otkrila kako izgleda njen dan. U nedavnom snimku koji je objavila na TikTok - u objasnila je kako izgleda njena svakodnevnica. Preko dana samo pije koktele, jede vrhunske obroke, a sve plaća njen muž.

Objavila je snimak koji se zove: "Tretman princeze kakav mi treba".

- Dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju - rekla je i dodala:

- Jutros smo se probudili i Jamal je rekao da je to jutro zauzet pa mi je dao nešto novca za trošenje i naravno otišla sam u salon. Jamal voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na održavanje izgleda. Odabrala sam super jednostavan dizajn (za nokte), a onda me je pokupio da idemo dalje. Rekao mi je da sredim i svoju frizuru dok on ne završi jedan posao. Objasnio mi je da ćemo otići na jedno mesto da me iznenadi, a pre toga otišli smo kući da se presvučemo.

- Jamal je dizajnirao ove minđuše posebno za mene, jednostavno voli da me razmazi. Izabrao je mesto gde ćemo da jedemo, a u piće je naravno moralo biti stavljeno 24 - karatno zlatoOnda smo jeli salate i buratu i pevačica je došla i uživo otpevala moju omiljenu pesmu, što je Jamal planirao. Naravno, Jamal je platio na kraju - rekla je ona, a prenosi "Sun".

 

Njen video očigledno je impresionirao mnoge jer je brzo postao viralan i prikupio neverovatnih 8,8 miliona pregleda. Korisnici su zapanjeni njenim glamuroznim životom, što su i izrazili u komentarima, ipak neki su primetili da ni pored očiglednog bogatstva ona kao da nije ni približno srećna:

- Nijednom se nisi nasmejala - komentarisali su, sa čim su mnogi saglasni.

- Izgledaš mi kao da ti je dosadno - pisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading