KAO NOĆNA MORA SU, NIJEDAN STOMATOLOG NEĆE DA IH PIPNE: Otišle u Tursku po zube, vratile se u još gorem stanju! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

23.01.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kravavo" - tako su opisale proces stavljanja novih zuba.

KAO NOĆNA MORA SU, NIJEDAN STOMATOLOG NEĆE DA IH PIPNE: Otišle u Tursku po zube, vratile se u još gorem stanju! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Džejd i Keli Tušingem otišle su u Antaliju - u žarište medicinskog turizma,  kako bi uradile nove zube, ali sada imaju takve bolove da nekada ne mogu ni da jedu. Ipak one su završile u rukama "medicinskih profesionalaca" koji žele samo brzu zaradu, a zubi nisu bili ni približno onome kako bi trebalo da izgledaju. Zbog svoje odluke mnogo su zažalile.

Čim su došle shvatile su da je reč o neprofesionalnoj privatnoj klinici. One su se smestile u blizini klinike i čekale transformaciju. Nakon urađenog rendgenskog snimka, dali su im lokalnu anesteziju, dok su im nameštali zube.

One su se požalalile jer su morale pet sati da čekaju na recepciji klinike, sa zubima kao kod ajkule, dok im nisu stavili privremene fasete.  Objasnile su da su privremene fasete ličile na "konjske zube" i da su bile loše postavljene, piše "Dejli star".

Foto: www.profimedia.rs

Postavljanje novih zuba

Ni jedna ni druga nisu mogle ni da jedu, a ni da piju i živele su na pire krompiru i supama - čak im je bilo teško i vodu da progutaju. Šestog dana konačno su ih pozvali da im stave zube, a takvo iskustvo opisale su kao "krvavo".

One trpe svakodnevne bolove, a sada razmišljaju da posete kliniku i da im traže da poprave zube.

- Obe još uvek imamo stalne bolove. Sva hrana je u hotelu izgledala predivno, ali jednostavno nismo mogli ništa od toga da pojedemo. Gledajući sada unazad, 100 odsto to ne bismo uradile. Koštalo nas je mnogo, a bilo je ravno paklu. Iskoristili smo neku ušteđevinu da bismo platile. Izgledaju divno, na slikama su savršene, ali zapravo su kao noćna mora - pričaju.

Foto: www.profimedia.rs

Keli i Džejd na plaži

Inače, one su tražile pomoć u Velikoj Britaniji, ali kažu da "nijedan stomatolog u Velikoj Britaniji ne bi to ni taknuo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading