OVO JE ŽENA KOJA JE DIVLJAČKI PRETUKLA PROSTITUTKU: Uhvatila je na gomili sa suprugom, pa bes iskalila na radnici - oglasio se advokat!

Autor:

Lifestyle

28.01.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je divljački pretukla prostitutku kada je shvatila je njen suprug plaća za intimne odnose.

OVO JE ŽENA KOJA JE DIVLJAČKI PRETUKLA PROSTITUTKU: Uhvatila je na gomili sa suprugom, pa bes iskalila na radnici - oglasio se advokat!

Foto: Printscreen/Herald Sun

Žena je nešto posumnjala kada joj je suprug rekao da ide na masažu. Zapravo, ona je pre toga videla neke nage slike supruga sa devojkom, ali nije znala o čemu se radi. Nakon što je otišao, ona je krenula za njim. Kada je stigla u jedan salon na Tajlandu, videla je seksualnu radnicu kako sedi na stolici. 

Kada je došla na mesto gde je njen suprug otišao, strgla je peškir sa žene i ostavila je nagu. Tukla je skoro pet minuta nakon što je utvrdila da je spavala sa njenim suprugom. Nijednom je nije poštedela, pa je žena krvnički šamarala i udarala po telu. Zbog ovoga, policija je pokrenula istragu o incidentu.

Foto: Printscreen/Herald Sun

Žena bije prostitutku

Žena je tukla prestravljenu seksualnu radnicu dok je pokušavala da joj otme telefon. Incidentu su prisustvovale i druge žene, dok je prostitutka molila za oproštaj. Moleći je govorila:

- Nisam znala da ima ženu, prestaću da se viđam sa njim - rekla je.

Policajac iz policijske stanice koja je vodila ovaj slučaj, u izjavi je rekao:

- Policajci proveravaju gde se incident dogodio. To mesto za masažu niko ne prepoznaje. Nije bilo pritužbi ni od jedne osobe, ali ohrabrujem žrtvu da prijavi incident. Mi ćemo to onda hitno istražititi - apelovao je policajac.

Foto: Printscreen/Herald Sun

Žena skida prostitutku

Advokat je prokomentarisao informacije koje su procurile u javnost pa je objasnio da je napada krivično delo i žrtva ga može prijaviti policiji.

- Mislim da je napad izuzetno težak jer je nekoliko ljudi bilo u prostoriji i svedočilo šamaranju i skidanju. Bilo je nedopustivo da se žena skine gola. To treba u potpunosti istražiti - rekao je advokat Anantarak Parti.

Inače, sat vremena sa jednom od žena koje pružaju ovaj vid usluga košta oko 49 funti, prenosi "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading