"OŽENIO SAM SUPRUGU JER SAM ŽELEO DA BUDEM KAO ONA" - Sada kada je umrla muškarac nastavio da živi kao žensko!

Autor: N.J.

Lifestyle

21.01.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaljubio se u ženu, a kada je umrla to je podstaklo dalju akciju.

"OŽENIO SAM SUPRUGU JER SAM ŽELEO DA BUDEM KAO ONA" - Sada kada je umrla muškarac nastavio da živi kao žensko!

Foto: Facebook

Šerilin Hol danas ima 57 godina i troje dece. Ona je priznala da je njen život delom bio laž zato što se, dok je još bila muškarac zaljubila u suprugu jer joj se sviđalo da bude kao ona. Uvek se osećala kao žena, ali sedamdesetih, stavovi su bili drugačiji, i bojala se da je društvo neće prihvatiti kao transrodnu osobu.

Lažni život

Umesto da živi kako je želela, ona je znala da mora živeti "lažan život", živela je kao muškarac, udala se i dobila je decu, sve dok joj supruga nije umrla od raka 2019. godine. Ipak, Šerilin je shvatila da je život prekratak da bi se pretvarala da je muško. Sada ona živi svoju istinu.

- Nekad sam gledala svoju mamu kako se šminka, misleći "kada ću ja to moći?" Moje prvo sećanje na nošenje ženske odeće je vreme kada sam išla u katoličku školu - pričala je kako je uvek nosila žensku odeću samo kada je bila sama.

Foto: Izvor: Unsplash/ Akram Huseyn

Operacija promene pola

- Uvek sam se zamišljala kao žensko dok odrastam. Mislim da se ljudima sviđam, ali ne da mogu govoriti u ime svih, mislim da sam živela pomalo u svetu mašte, zamišljajući kakav bi život bio da sam stvarno žena. Kad me ljudi pitaju "kada si prvi put postala žena?', istina je da sam uvek bila žena. Ali, kako ljudima reći da si stvarno žensko? Kako mogu uveriti ljude da sam istinski žensko iznutra? - pitala se ona.

Prisetila se kako je upoznala svoju pokojnu suprugu

- Bila je plavuša i uvek je nosila štikle i haljinu. To je tačno ono što sam želela. Mislim da je to jedan od razloga zašto sam se zaljubila u nju - želela sam da budem kao ona. Kada sam je prvi put videla rekla sam prijatelju da ću je oženiti - prisećala se.

Kada je sin Rob ima 20 godina, Keti 13, a Kodi 11, priznala im je da voli da se oblači u žensku odeću što su oni prihvatili.

Inače, 2019. godine Šerilin je posetila lekara zbog svojih problema i primljena je na kliniku, ali pošto je dugo čekala, otišla je u privatnu kliniku i prepisali su joj hormone zbog rodne disforije.

Trenutno čeka vaginoplastiku koja košta oko 18. 000 funti, prenosi "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading