NAJPROVOKATIVNIJE BLIZNAKINJE U PARIZU POKAZALE GOLE GRUDI: Modnim odabirom ukrale šou, a kad vidite donji deo haljine tek tada sledi ŠOK! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.01.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Nedelju mode došle su skoro nage.

NAJPROVOKATIVNIJE BLIZNAKINJE U PARIZU POKAZALE GOLE GRUDI: Modnim odabirom ukrale šou, a kad vidite donji deo haljine tek tada sledi ŠOK! (FOTO)

Foto: Profimedia

Popularne bliznakinje Šenon i Šanejd obeležile su Nedelju mode u Parizu i pored drugih slavnih ličnosti koje su zanimljivim modnim odabirima ostali primećeni. I dok su svi trudili da izberu što originalnije kostime, njima je bar bilo lako šta da odaberu i da budu primećene.

Popularne bliznakinje poznate kao i izuzetno provokativne obukle su iste haljine i pojavile se ruku pod ruku. Neki ih prepoznaju i kao bliznakinje koje često idu pre otkrivene nego pokrivene, zato se nećete iznenaditi ako kažemo da su na ovaj modni događaj došle skoro pa nage.

One su pristigle u providnim kostimima koje bez problema otkrivaju bradavice. Mnogi komentarišu da su ovoga puta sestre preterale i da je ovo previše. Ali, s obizirom na to da veoma često biraju ovakve kostime, logično je da su sada otišle korak dalje i odabrale nešto smelije.

One su se inače proslavile učešćem u rijalitiju "Oxygen, Bad Girls Club", a ogromnu popularnost stekle su nakon što su snimile modnu kampanju za Kanje Vesta "Kim Klon". Pričalo se da je jedna od njih bila malo više bliska sa Kanjeom.

Šanejd je inače bila u zatvoru zato što je uzela kreditnu karticu čoveka sa kojim je bila u vezi i neovlašćeno je koristila. Baš tu noć kada mu je uzela karticu i potrošila oko 20. 000 dolara, čovek se predozirao i umro, prenosi "Stil".

- Bio je pijan i u neredu, a ja sam bila iznervirana. Mislila sam da se glupira i da igra igrice pa sam jednostavno otišla. Nisam znala da se predozirao - rekla je za "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading