ZALEPILA TREPAVICE PO LICU I TO JE SADA MODERNO? Pevačica pomerila sve GRANICE, nove fotke iz Pariza napravile haos! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

26.01.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je pomerila sve granice mode i to samo zato što je koristila trepavice na ovaj čudan način.

ZALEPILA TREPAVICE PO LICU I TO JE SADA MODERNO? Pevačica pomerila sve GRANICE, nove fotke iz Pariza napravile haos! (FOTO)

Foto: Instagram/ dojacat

Ako i ne pratite pomno šta se dešava na modnim pistama, nema šanse da niste zapazili osobu potpuno prekrivenu crvenim odelom od glave do pete i ukrašenu crvenim kristalima. To je bila pevačica Dodža Ket, žena koje je sve ostavila u čudu, zaintrigirala sve i impresionirala. Takođe, prošle godine u Parizu isto je imala nekoliko "modnih eksperimenata", a jedan je uključivao prekrivanje lica zlatnom bojom, a drugi nošenje "mrežaste šminke" preko lica i glave. Tako da njen novi stajling ne čudi mnogo, ali da je pomerila granice - pomerila je!

Ona je stigla na na Viktor & Rolf Haute Couture Spring Summer 2023. godine, 25. januara u prugastom smeđem dvodelnom odelu  i minimalno našminkana — osim stručno postavljenih veštačkih trepavica na njenom licu koje oponašaju obrve i dlake. Veštačke trepavice bile su okrenute naopake i zalepljene sa obe strane njenog lica na mestu gde su joj obrve. Dve manje bile su tačno iznad njenih usana i ličile su na brkove. Takođe, jedan deo bio je zalepljen na bradi. Šokantno, ali ovo može biti i jedan od njenih "jednostavnijih autfita".

Foto: Instagram/dojacat

Dodža sa plavom kosom

Ona nas je još jednom podsetila da lepota i moda nisu "jednostrani", to je i umetnost. Kao i kada je reč o drugim oblicima umetničkih dela, i ovde bi trebalo da eksperimentišete i zabavljate se lepotom i modom, što je ona jasno i pokazala, prenosi "allure". A šta kaže njena "publika"?

"Nerealno", "Savršeno", "Previše", samo su neki od komentara pored dva miliona ljudi koji su "lajkovali" ovu fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading