VULGARNO DA NE MOŽE GORE: Skroz otkrila bradavice, glumica ostavila bez teksta sve u Parizu! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.01.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejlor Rasel došla je na reviju, a svi su zurili u njene bradavice, koje baš nimalo nisu bile prikrivene.

VULGARNO DA NE MOŽE GORE: Skroz otkrila bradavice, glumica ostavila bez teksta sve u Parizu! (FOTO)

Foto: Instagram/ tayrussell

Tejlor Rasel u plavoj bundi

Ovaj vikend obeležio je kraj muške mode u Parizu, a u prvim redovima viđen je veliki broj starleta i glumica. Jedna koje je uspela da ostavi sve bez daha je i kanadska glumica Tejlor Rasel. Mlada žena pojavila se u prozirnim bluzama i to čak dva puta. Ona je prepoznatljiva po tome što ima hrabar stil, što je još jednom dokazala.

Transparentnost u dve boje

Čini se da je glumica jedno od najčešće viđenih novih lica Holivuda. I to ne samo na crvenom tepihu. Očigledno, ona je onaj tip kom bismo mogli da pripišemo kvalitete kao što je "vetar svežine u holivudskoj sferi". Izabrala je kombinacije iz modne kuće Loewe i to celokupan stajling ovog modnog brenda. Ona je htela da pokaže kako savršeno vlada kodeksom kuće jer je nosila komade iz stare kolekcije brenda. Inače, jedno je od novih zaštitnih lica pomenutog brenda. Za prvu kombinaciju izabrala je providan bež bodi, gde se takođe vide grudi

Foto: www.profimedia.rs

Tejlor Rasel u skroz providnoj haljini

Snimljena je u drugom stajlingu  na kraju revije kako nosi prozirnu haljinu, gde se u gornjem delu naziru gole grudi. Autfit je dopunjen dugom kožnom, braon jaknom i bio je usklađen sa suknjom u istoj boji. Stajling su paparaci odmah zabeležili. Za mnoge je bilo i previše smelo, dok drugi smatraju da je ona pravo modno osveženje. Zahvaljujući slatkom licu uspela je da haljina na njoj ne bude baš toliko "previše" iako svima drugima ne bi ni približno ovako stajala.

Inače, nju opisuju kao pravu devojku koja poznaje modu. Tejlor je bila i osveženje za mladog dizajnera Džonatana Andresona, čije kreacije je ponela tokom revije za proleće 2023. godine, prenosi "Ditejl ziro".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading