ŠTA JE OVO, DA LI ONA IMA ODEĆU NA SEBI? Glumica se pojavila u ŠOKANTNOM izdanju, gosti zapanjeni! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.01.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi retko ko smeo da obuče.

ŠTA JE OVO, DA LI ONA IMA ODEĆU NA SEBI? Glumica se pojavila u ŠOKANTNOM izdanju, gosti zapanjeni! (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ karrueche

Američku glumicu i model Karueče Tran (34) paparaci su uhvatili u Majamiju kada je krenula ka restoranu na večeru. Malo je reći da atraktivna crnka privlači pažnju gde god da se pojavi, a sada njen modni odabir izazvao je reakcije ljudi. Ona je poznata kao neko ko se oblači onako kako želi, a bez ustezanja ponekad pokaže i malo više. Ovoga puta odabir je pao na providnu haljinu ispod koje se vidi donji veš u nežnoj i neupadljivoj boji.

Haljina stvara optičku iluziju i deluje kao da na sebi nema ništa. Sama boja haljine je nalik boji kože, zbog čega na prvi pogled deluje kao da nema mnogo odeće. Ona je istakla sve svoje obline, a malo ko sme da kaže da ona nije zgodna. Karueče izgleda bolje nego ikad.

Foto: Profimedia

Karueče u providnoj haljini a u rukama drži telefon i torbicu

Ipak, strani mediji preneli su da su gosti restorana čudno gledali u atraktivnu crnku, verovatno zbog modnog odabira koji možda za neke nije prikladan za restoran. Kosu je zavezala u čvrst rep, koji iskreno, malo kome stoji kao njoj. Lice joj je perfektno istaknuto sa minimalno šminke, te su njeni beli zubi odmah došli do izražaja. 

Ona je obula crne sandale, ne preterano upadljive jer je sam akcenat bio na haljini. Uz njih je kombinovala i crnu pismo torbicu.

Foto: Profimedia

Providna haljina boje kože koju je izabrala za večeru

Da podsetimo, ona je glumila u filmu "Samo na jednu noć", ali je i snimala reklame za kozmetiku i izuzetno je popularna u javnom svetu. Prošle godine oprobala se i kao voditeljka, što znači da njena karijera ide u uzlaznom pravcu. Na Instagramu je prati blizu 13 miliona ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading