PILA JE KEFIR MESEC DANA: Već posle prve nedelje je primetila neočekivane promene!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

17.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđamaka je mesec dana pila kefir, i već posle nedelju dana, primetila je velike promene.

PILA JE KEFIR MESEC DANA: Već posle prve nedelje je primetila neočekivane promene!

Foto: Shutterstock

Kako je pripremala kefir?

Devojka je svako veče cedila kefir kroz plastičnu cediljku, zatim ispirala kefirna zrnca hladnom vodom i stavljala ih u staklenu teglu sa prethodno ugrejanim slatkim kravljim ili kozjim mlekom. Nakon što bi teglu pokrila pamučnom krpom, ostavljala bi je na tamnom mestu 24 sata pre nego što bi procedila kefir i popila ga.

Promene koje je primetila

Nakon nedelju dana redovnog konzumiranja, Beograđanka je osetila ubrzanje metabolizma, dodatnu energiju i osećaj svežine nakon svakog gutljaja kefira. U drugoj nedelji, primetila je da su joj pantalone postale "komotnije" u struku, dok je treće nedelje uvidela da joj je stomak znatno tanji, uz gubitak od 3 kilograma telesne težine.

Foto: youtube/printscreen/ Team Honnas

Kefir je veoma koristan po zdravlje

Zdravstvene dobrobiti kefira

Kefir je poznat po svojim nutritivnim vrednostima, a posebno je bogat probioticima koji mogu da poboljšaju zdravlje gastrointestinalnog trakta, pomažu u lečenju probavnih tegoba, vaginalnih infekcija i sprečavanju infekcija urinarnog trakta. Osim toga, sadrži proteine, vitamine B, kalijum i kalcijum.

Beograđanka je svojim iskustvom sa svakodnevnim ispijanjem kefira istakla pozitivne promene na svom telu, uključujući ubrzanje metabolizma, gubitak telesne težine i povećanu energiju.

Ovo iskustvo može da posluži kao podsticaj drugima da isprobaju redovno konzumiranje kefira i uvere se u njegove potencijalne zdravstvene dobrobiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading