ZBOG INFEKCIJE SAM IZGUBILA UDOVE: Nakon tri godine upoznala je NJEGA, sada žive OVAKO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je 2012. godine izgubila obe ruke.

ZBOG INFEKCIJE SAM IZGUBILA UDOVE: Nakon tri godine upoznala je NJEGA, sada žive OVAKO (FOTO)

Foto: Instagram/aimee_copeland

Terapeutkinja Ejmi Kuplend (36) doživela je tešku nesreću 2012. godine, tokom koje je izgubila obe ruke i noge na improviziranom zip-lajnu. Nakon toga, suočila se sa bakterijskom infekcijom koja je uništavala njeno meso, što je dovelo do velikih promena u njenom životu. Ovo iskustvo je izazvalo duboko razmišljanje o sopstvenom životu, osećanjima i budućnosti, a rezultiralo je i prekidom veze sa tadašnjim partnerom.

Nova ljubav i venčanje

Tri godine nakon nesreće, Ejmi je pronašla svoju srodnu dušu u Stefanu Mersiera (36). Njih dvoje su se upoznali putem aplikacije za upoznavanje OkCupid, gde su otkrili da su 95 odsto kompatibilni. Nakon nekog vremena, par se venčao 2021. godine, organizujući intimnu ceremoniju kraj jezera u porodičnoj kući Ejminih roditelja. Ejmin suprug ističe da ga je privukla njena snažna energija, dok je ona istakla da je prelomna tačka za njen povratak samopouzdanja bila kada joj je Stefan rekao da je njeno telo savršeno.


Unutrašnja snaga i podrška

Ejmi je otvoreno govorila o gubicima samopouzdanja i stidu koji su nastali nakon nesreće, ali je istakla da je uz podršku svog supruga lakše podnela te izazove. Njih dvoje se dopunjuju i donose ravnotežu jedno drugom, stvarajući romantičnu i inspirativnu vezu, prenosi "Kurir".

Ovo snažno iskustvo govori o snazi ljudskog duha i moći ljubavi da prevaziđe životne prepreke. Ejmi Kuplend je primer hrabrosti i upornosti, dok je njena priča inspiracija za sve koji se suočavaju sa teškoćama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading