TEST OD DVE SEKUNDE POKAZAĆE KO JE SPREMAN ZA BRAK: Jana tvrdi da OVO rešava sve muke - probajte!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednostavan test otkriva ko je "materijal za brak".

TEST OD DVE SEKUNDE POKAZAĆE KO JE SPREMAN ZA BRAK: Jana tvrdi da OVO rešava sve muke - probajte!

Foto: INSTAGRAM/JANA_HOCKING/PRINTSCREEN

Jana Huking, stručnjakinja za veze, nedavno je predstavila jednostavan test od dve sekunde koji pomaže ženama da procene da li je njihov partner "materijal za brak". Test se primenjuje nakon nekoliko meseci veze i podrazumeva pažljivo posmatranje partnera i postavljanje ključnog pitanja.

Ključno pitanje za procenu budućeg bračnog partnera

Kako Jana objašnjava, test podrazumeva da žena pažljivo posmatra svog partnera i zamisli sebe u venčanici, spremnu da izgovori sudbonosno "da".  

- Dobro pogledam muškarca i zamislim se kako stojim u venčanici spremna da izađem pred oltar. Tad sebi postavim pitanje: Kad vidim tog čoveka, šta osećam? Da li sam uzbuđena i ne mogu da verujem svojoj sreći da je taj muškarac moj budući bračni partner? Ili pomislim "ah, dobar je čovek i imaću s njim lep i dobar život" - rekla je.


Rezultati testa

Prema rečima stručnjakinje, ako žena odabere prvi odgovor, to znači da je taj muškarac za nju i da bi trebalo da ostane s njim. S druge strane, ako više naginje ka drugom odgovoru, Jana savetuje da je najbolje reći zbogom, piše "Mondo".

Foto: Printscreen/Instagram/jana_hocking

Jana objasnila kako funkcioniše test


Znakovi upozorenja na aplikacijama za upoznavanje

Pored novog testa, Jana je nedavno otkrila i znakove upozorenja na aplikacijama za upoznavanje, na koje bi žene trebalo da obrate pažnju. Prema njenim rečima, ako muškarac obriše svoj profil nakon nekoliko izlazaka, to može biti znak da postoji potencijal za nepoželjno ponašanje. Takođe, ako muškarac objavljuje samo fotografije donjeg dela tela ili iz daljine, to može ukazivati na skrivanje nekih važnih činjenica, poput braka. Jana ističe da je i misteriozno ponašanje, poput dogovaranja sastanka i nedolaska na isti, takođe znak koji treba shvatiti ozbiljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading