AKO VAM ODNOS TRAJE KRAĆE OD OVOGA HITNO KOD DOKTORA: Ukazuje na ovaj PROBLEM, a žene su zbog toga NEZADOVOLJNE

Autor:

Lifestyle

03.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intiman odnos koji kratko traje može negativno da utiče na zadovoljstvo žena.

AKO VAM ODNOS TRAJE KRAĆE OD OVOGA HITNO KOD DOKTORA: Ukazuje na ovaj PROBLEM, a žene su zbog toga NEZADOVOLJNE

Foto: Shutterstock

Zadovoljavajuća dužina intimnog odnosa je ona koja prija oboma u vezi. Najbolje je da partneri imaju slične želje u krevetu kako bi im se interesovanja poklapala, a užitak bio veći i lepši. Zanimljivi podaci ukazuju da partneri uopšte ne vode ljubav tako dugo, dok skoro polovina parova ima odnose koji traju oko dva minuta.

Nedavne studije su pokazale da je prosečno trajanje intimnog odnosa oko sedam minuta. Međutim, se*solog doktor Hari Fiš ističe da čak 43 odsto parova u proseku ne vodi ljubav duže od dva minuta, naglašavajući preuranjenu ejakulaciju kao jedan od glavnih faktora.


Uticaj na zadovoljstvo žena

Doktor Fiš naglašava da brzi se*sualni odnosi mogu negativno uticati na zadovoljstvo žena, s obzirom na to da više od 90 odsto njih ne može da postigne vrhunac u roku od dva minuta. Ovo ukazuje na važnost produženja se*sualnog čina radi zadovoljstva oba partnera.

Foto: shutterstock

Prosečan intiman odnos traje dva minuta


Problemi koji zahtevaju medicinsku pomoć

Doktor Fiš ističe da muškarci koji imaju problema sa preuranjenom ejakulacijom ili sa postizanjem vrhunca nakon dužeg vremena trebalo bi da potraže medicinsku pomoć. On ističe da ovi problemi mogu biti rešeni uz odgovarajuću terapiju, prenosi "Krstarica".

Ovi podaci ukazuju na značajnu ulogu trajanja intimnog odnosa i njegovog uticaja na zadovoljstvo oba partnera, kao i potrebu za razumevanjem i adekvatnim lečenjem se*sualnih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading