REĐALA JE FUDBALERE I DIZAJNERE: Soraja čeka BEBU sa biznismenom, a pre njega bila je sa ovim poznatim muškarcima

Autor:

Lifestyle

25.01.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre sadašnjeg partnera bila je u vezi i sa još nekim poznatim momcima.

REĐALA JE FUDBALERE I DIZAJNERE: Soraja čeka BEBU sa biznismenom, a pre njega bila je sa ovim poznatim muškarcima

Foto: Instagram.com printscreen

Atraktivna starleta Soraja Vučelić poslednjih dana je u žiži javnosti nakon pisanja da očekuje bebu sa bogatim biznismenom. Kako su mediji prenosili ona je već u devetom mesecu trudnoće i rodiće sina u Švajcarskoj, iako to do sada ona nije nijednom potvrdila. Navodno, ona je promenila život iz korena i dugo je u stabilnoj vezi zbog čega se posvetila partneru i povukla iz javnog života. Iako nije tako često prisutna u medijima, ona ne prestaje da intrigira javnost. 

Trenutno, ona je navodno u vezi sa bogatim biznismenom koji drži klub van granica Balkana. Evo po koga je sve Soraja bila fatalna.

Kurban Omarov

Kurban Omarov je jedan od bivših momaka Soraje Vučelić, kako je jednom potvrdila njena drugarica Ana Korać. Reč je o veoma popularnom muškarcu, ruskom biznismenu i blogeru koga na Instagramu prati preko pet miliona ljudi. Inače, on je oženjen i ima četvoro dece. On je inače u braku sa plavokosom voditeljkom i glumicom Ksenijom Borodinom sa kojom i više nego često deli fotografije na mrežama. Reklo bi se idiličan brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omarov Kurban (@zimamoscow)

Vladimir Tomović

Pre rijalitija "Veliki brat" pisalo se o tome kako je Soraja bila u vezi sa učesnikom istog, Vladimirom Tomovićem, koji je kasnije bio i učesnik "Zadruge" i to u par navrata. Ipak, ona to nikada nije potvrdila već je čak više puta demantovala.

Stefan Mihajlović

Fudbaler Stefan Mihajlović, sin je legende Radmila Mihajlovića. Inače, on je poznat po brojnim skandalima, a jedan takav je i da je bio tri meseca u vezi sa Sorajom. U toj vezi nije bilo ništa skandalozno, osim što se pisalo da je nožem povredio starletu i naneo joj posekotine po stomaku, grudima i vratu. Ona je to demantvala i istakla da je do povrede došlo slučajno, kao i da je Stefan to nije namerno uradio.

Filip Plejn

Svetski poznati dizajner navodno je bio u vezi sa starletom. Oni su uslikani kako ulaze u jedan restoran u Milanu gde su bili nekoliko sati. Bogatstvo nemačkog dizajnera procenjuje se na 300 miliona evra, prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading