TRAGIČAN MEDENI MESEC: Mlada (24) umrla zbog pogrešne kašike za mešanje čaja!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.01.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko dana od prosidbe mlada je umrla na medenom mesecu.

TRAGIČAN MEDENI MESEC: Mlada (24) umrla zbog pogrešne kašike za mešanje čaja!

Foto: Instagram/Printscreen

Džes Prinsli (24) otišla je na medeni mesec sa svojim verenikom u Južnu Afriku, i to samo nekoliko dana nakon što je zaprosio. Kako se navodi umrla je zbog korišćenja pogrešne kašike za mešanje čaja. Zapravo, ona je alergična na mlečne proizvode, i na odmoru desila se akutna alergija. Nekako je na odmoru došla u kontakt sa mlekom i doživela anafilaksiju, alergijsku reakciju pri kojoj se grlo zatvara i Džes je nažalost umrla sledeći dan u bolnici.

- Teško je pronaći jasnoću u današnjem, najgorem danu u mom životu. Ali nešto mi nikada nije bilo jasnije. Više od tri godine koje sam proveo sa Džes bile su nezamenljive i ne bi ih menjao ni za 60 godina sa drugom osobom na svetu.  Uništen sam i osećam bol kakvu nikada pre nisam osetio, ali svako ko je proveo vreme u njenom društvu zna na šta mislim kad kažem da sam bio blagosloven što sam je nazvao svojom verenicom - rekao je njen verenik.

Foto: Instagram/Printscreen

Džes sa verenikom na odmoru

Par se upoznao 2019. godine i bili su zajedno sve do danas. Koliko je bila uzbuđena zbog prosidbe govori i činjenica da se odmah tog dana pohvalila na svim društvenim mrežama.

Inače, njen verenik objasnio je da je Džes oduvek pažljivo brinula o svom zdravstvenom stanju, ali da ovoga puta njeni lekovi protiv alergije nisu delovali kada je dobila reakciju na mleko. Uprkos naporima lekara, nisu uspeli da joj spasu život. Inače, kako slučajno ne bi došla u kontakt sa mlečnim proizvodima on je istakao da ni on tri godine nije jeo ništa mlečno, prenosi „Sun“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading