NINA JE SMRŠALA 62 KILOGRAMA I POSTALA SAN SNOVA: Ovo je radila samo tri do četiri puta nedeljno, pogledajte transformaciju (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jedne promene doživela je veliku transformaciju.

NINA JE SMRŠALA 62 KILOGRAMA I POSTALA SAN SNOVA: Ovo je radila samo tri do četiri puta nedeljno, pogledajte transformaciju (FOTO)

Foto: Instagram/nina.bandic

Nina Bandić je bila učesnica šoua "Život na vagi". Ona je imala 136 kilograma, a smršala je 62. Na Instagramu često objavljuje svoj napredak, a koliko je smršala primetno je i na fotografijama. Ono što joj je pomoglo tokom procesa mršavljenja je šetnja.

- Trenutno radim deset do 15 kilometara, tri do četiri puta nedeljno. Ali moram da uradim 10.000 koraka dnevno. To je moj minimum - otkrila je ona za RTL.

Ona se preselila u Brač. Zbog toga više šeta i ima fizičku aktivnost što je takođe važno za održavanje zdrave kilaže, pogotovo nakon mršavljenja. Uživa u šetnji pored mora i to joj aktivnost koja joj pomaže da se oslobodi briga i stresa i da se opusti.

- Hodanje je moja glavna fizička aktivnost, ključno je za održavanje telesne težine. Kada ste u stvarnom životu, gde vas obaveze stisnu, najbolji način da održite svoju težinu je hodanje. Još nisam u vrhunskoj formi, ali sam zaista srećna, uz hodanje, jedem, a kod mene sve ide polako, bez panike i stresa, nisam se vratila starim navikama - objasnila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Bandić (@nina.bandic)

Ona se obratila na Instagramu i zahvalila svima koji su bili uz nju na ovom važnom putu.

- Bilo je ovo jedno nezaboravno putovanje. Puno uspona i padova, suza i smeha. Obogatilo je moj život u svakom smislu. Toliko predivnih ljudi, trenutaka, iskrenih emocija i novih iskustava. Koračajući ovim putem, osim što izgubiš višak kilograma, upoznaš ljude koji ti svojim znanjem, strpljenjem, ljubavlju i predanošću pokušaju olakšati svaku sekundu tvoje borbe. Hvala mojoj dragoj Martini što je bila istrajna i naučila me kako se zdravo hraniti i da se od zdravih namirnica mogu napraviti čarobna jela. Hvala ti što si i nakon emisije tu uz mene i pomažeš mi u borbi iz dana u dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading