IMALA 347 KILOGRAMA I INTIMNE ODNOSE: Zvali je najdebljom ženom na svetu, njena ispovest o LJUBAVI će vas zaprepastiti

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smršala je 220 kilograma zbog ljubavi, a onda se desio preokret!

IMALA 347 KILOGRAMA I INTIMNE ODNOSE: Zvali je najdebljom ženom na svetu, njena ispovest o LJUBAVI će vas zaprepastiti

Foto: preentscreen/Youtube

Tridesetosmogodišnja Čariti Pirs iz Ajove je prošla kroz neverovatnu transformaciju, boreći se sa ekstremnom gojaznošću i brojnim izazovima koji su proizašli iz toga. Sa težinom od 347 kg, Pirs je bila suočena sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, uključujući i limfedem koji je uzrokovao nagomilavanje tečnosti u njenim udovima.

Odluka o promeni života

Odlučivši da mora nešto da promeni zbog svoje ćerke i dečka, Čariti se prijavila na televizijski program "Moj život sa 600 funti". Ova odluka označila je početak njenog puta ka zdravlju i sreći.

Borba za operaciju i promena ishrane

Da bi bila kandidat za želudačni bajpas, Pirs je morala da izgubi 121 kg. Ovo je zahtevalo radikalnu promenu ishrane, prelazak sa unosа nekoliko hiljada kalorija dnevno na samo 1200, uz fokus na salate i jogurte umesto ranijeg prejedanja brzom hranom. Hirurzi su se složili da će je operisati kada bude imala 226 kilograma.

Foto: preentscreen/Youtube

Žena koja je uspela da smrša 220 kilograma


Težak put do oporavka

Čariti je uspela da izgubi neverovatnih 220 kg, ali njen put do zdravlja nije bio jednostavan. Osim fizičkih izazova, suočila se sa emotivnim i porodičnim problemima. Ćerka joj se borila sa viškom kilograma, dok je njen odnos sa dečkom bio pod pritiskom zbog njene gojaznosti. Ona je imala i dečka koji je 16 godina mlađi od nje, istakli su da imaju poteškoća u intimnom odnosu zbog njene kilaže. Međutim, nakon što je smršala, Čeriti se rastala sa Tonijem – nije je sačekao da smrša i prevario je. Zbog toga je Čeriti počela da pije, a ćerka je pobegla od nje.

Foto: preentscreen/Youtube

Dečko je prevario, a onda je dobila rak bubrega


Borba sa rakom i novi početak

Nakon svih izazova sa gojaznošću, Čariti se suočila sa još jednom teškom bitkom - rakom bubrega. Ipak, uprkos svemu, ona je izdržala i sada se oporavlja kod kuće, fokusirana na svoje zdravlje i budućnost.

 - Za Božić sam saznala da imam rak bubrega. To me je šokiralo jer je moja majka preminula od raka mozga. Sledeći korak bio je da mi što pre uklone bubreg pre nego što se rak proširi na druge organe. Tako su mi 2. marta uklonili bubreg. Sada se oporavljam kod kuće, pokušavajući da ozdravim. Nadam se samo da me u budućnosti čeka samo dobro - rekla je ona tada, prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading