AKO VIDITE OVOG ČOVEKA ODMAH KONTAKTIRAJTE POLICIJU! MUP uputio hitan apel, evo šta je i uradio!

Autor:

Hronika

27.08.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apel za pomoć uputila je policija u Sremskoj Mitrovici.

AKO VIDITE OVOG ČOVEKA ODMAH KONTAKTIRAJTE POLICIJU! MUP uputio hitan apel, evo šta je i uradio!

Foto: MUP / Ustupljene fotografije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici tragaju za osobom sa fotografije, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška telesna povreda.

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici poziva građane koji prepoznaju osobu sa fotografije da obaveste Dežurnu službu Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, na broj telefona 022/192.

Podsećamo na još jedan slučaj nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevskoj Palanci identifikovali su i uhapsili danas M. P. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, kao i L. M. (22), osumnjičenog za nasilničko ponašanje.

Oni se terete da su juče sačekali muškarca (33) da izađe iz prodavnice, a M. P. mu je, kako se sumnja, zadao više udaraca po glavi i telu. M. P. i L. M. se sumnjiče da su mu potom polomili retrovizore na automobilu.

Tridesettrogodišnjak je sa tri polomljena rebra zbrinut u bolnici.

Osumnjičeni su nakon zadržavanja, uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani, na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Podsećamo na još jedan slučaj jezivog nasilja koje je počinio srpski državljanin u Ulcinju pre pet dana i za kojim je raspisana potraga.

Naime, crnogorska policija traga za državljaninom Srbije R.D. (59), sa privremenim boravkom u Nemačkoj, koji je u tuči u Ulcinju teško povredio M.M. (62), usled čega je on sinoć preminuo u Kliničkom centru Crne Gore.

Više o ovom slučaju pročitajte na linku.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading