MASOVNA TUČA U SUTOMORU: Mladić dobio prelom lobanje

Autor:

Svet

25.08.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv O.R. podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

MASOVNA TUČA U SUTOMORU: Mladić dobio prelom lobanje

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

Strašna masovna tuča u Sutomoru završila se sa ozbiljnim povredama jednog mladića koji je dobio prelom lobanje.

Pripadnici Regionalnog centra bezbednosti "Jug", Odeljenja bezbednosti Bar, rasvetlili su krivično delo teška telesna povreda.

Protiv drugog mladića podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje teške telesne povrede.

- Policija je došla do sumnje da je 19. avgusta oko 04.00 časova u Sutomoru, došlo do fizičkog sukoba između O.R. (21), V.R. (24) i M.V. (25), s jedne, i E.Ć. (20), I.K. (30) i I.O. (20) sa druge strane. Tom prilikom, kako se sumnja, O.R. je E.Ć. zadao udarac podesnim sredstvom u predelu glave, nanoseći mu tešku telesnu povredu u vidu preloma kostiju lobanje - potvrđeno je za RINU Upravi policije Crne Gore.

Protiv O.R. podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Podsetimo, pre tri dana pripadnici Interventne jedinice novopazarske policije pronašli su i priveli sve učesnike učesnike brutalne tuče koja se dogodila u Novom Pazaru.

- Prema najnovijim saznanjima, identifikovani su osumnjičeni S.B., A.P., i E.Z., koji su ušli u sukob zbog ranije nesuglasice oko devojke jednog od osumnjičenih - potvrđeno je za agenciju RINA.

Prema izjavama očevidaca, situacija je izmakla kontroli, a u tuči su povređena tri lica, od kojih je jedan mladić zadobio ubodnu ranu u predelu grudnog koša. Svi povređeni su hitno prevezeni u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde im je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading