SESTRA SKOČILA DA SPASE BRATA! Tragedija u Lajkovcu bila veća da pecaroš nije izvukao devojčicu

Autor:

Hronika

09.08.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pecaroš koji se zatekao u blizini primetio je da se deca dave i bez oklevanja priskočio im u pomoć.

SESTRA SKOČILA DA SPASE BRATA! Tragedija u Lajkovcu bila veća da pecaroš nije izvukao devojčicu

Foto: pixabay.com

U popodnevnim časovima juče se dogodila velika tragedija na reci Kolubari u Lajkovcu, kod brane Jovića Vodenice, kada se četrnaestogodišnji dečak utopio, dok je njegova mlađa sestra pokušala da ga spase. Prema rečima komšija, dečak i njegova sestra bili su u šetnji pored reke kada je došlo do nesreće.

Dečak, koji nije znao da pliva, iznenada je upao u vodu. Nešto ga je, kako su komšije rekle, povuklo na dno reke, koja može biti izuzetno opasna u određenim uslovima. Njegova mlađa sestra, u očajničkom pokušaju da ga spase, skočila je za njim, ali je i ona ubrzo počela da se davi.

U tom trenutku, jedan pecaroš koji se zatekao u blizini primetio je da se deca dave i bez oklevanja priskočio im u pomoć. Nažalost, dečaka nije uspeo da spase. Pecaroš je uspeo da izvuče devojčicu iz vode, i ona je, prema dostupnim informacijama, sada dobro.

Spasioci su kasnije pronašli telo dečaka na dubini od oko četiri metra. Nažalost, kada su ga izvukli na obalu, dečak nije davao znake života, a lekari iz lajkovačkog doma zdravlja mogli su samo da konstatuju njegovu smrt.

Ova tragedija je duboko potresla meštane lajkovačkog naselja, gde je dečak živeo sa porodicom. Mnogi od njih često posećuju to mesto za kupanje, a sada su šokirani i zastrašeni nesrećom koja se dogodila. Komšije su posebno pogođene, izražavajući zabrinutost za devojčicu koja je preživela ovu stravičnu traumu, gledajući kako joj se brat davi pred očima.

Cela porodica dečaka zavijena je u crno, a iz njihovog dvorišta se, kako kažu komšije, od juče čuje samo plač.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading