"NE PAMTIM DA SE DESILO OVAKO NEŠTO" Svedok opisao dramatične trenutke pucnjave u Sarajevu (VIDEO)

Autor:

Svet

10.06.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok je čuo više od 10 hitaca

"NE PAMTIM DA SE DESILO OVAKO NEŠTO" Svedok opisao dramatične trenutke pucnjave u Sarajevu (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

U trenutku pucnjave na Vilsonovom šetalištu, kada je stradala jedna osoba, bilo je mnogo građana koji su svjedočili ovom nemilom događaju.

- U šoku sam. Krenuo sam u džamiju kada sam začuo rafale. Mislio sam da su petarde u pitanju. Međutim kada sam izašao iz džamije vidio sam ljude da trče i ja sam potrčao jer sam pomislio da mi je majka stradala. U tom trenutku na Vilsonovom šetalištu je bilo mnogo građana, ali i dece – kazao je svedok pucnjave Aldin Sirbubalo.

Dodao je da je čuo više od 10 hitaca i da se osjeća ugroženo.

- Za ovo sve neko treba odgovarati, pa čak i vlast, ovo je poražavajuće. Ne pamtim da se desilo ovako nešto na Vilsonovom šetalištu za mojih 22 godine – rekao je Sirbubalo. 

Podsetimo, u centru Sarajeva je 1. juna došlo do pucnjave u kojoj je ranjen Amir Pašić Faćo, koji je poznat policiji po brojnim krivičnim delima.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama, može se videti kako su Pašiću povređeni glava, ruka i noga.

Brzom intervencijom policijskih službenika privedene su dve osobe, Suad Jasika i Mustafa Mesihović, koje su osumnjičene za pokušaj likvidacije Pašića.

Prema prvobitnim informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, incident se dogodio u ulici Vladislava Skarića, u neposrednoj blizini hotela Evropa.

U ovom delu grada nalazi se veliki broj pripadnika policije, ali i službenici hitne pomoći. Više informacija će biti poznato nakon obavljenog uviđaja.

Policija je odmah reagovala na pucnjavu i uspela da privede osumnjičene osobe. Očekuje se da će istraga o ovom slučaju doneti više informacija o motivima napada i okolnostima koje su dovele do pucnjave u centru Sarajeva.

Amir Pašić Faćo je već bio poznat policiji po brojnim krivičnim delima, što ukazuje na to da je ovaj slučaj deo šire slike kriminalnih aktivnosti u kojima je on bio involviran.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading