MAJKA DANKE ILIĆ ŠOKIRANA IZJAVOM UBICE! KO JE ONDA BIO DRUGI U KOLIMA, ZAŠTO JE ĆUTAO DVA MESECA?

Autor:

Hronika

04.06.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Janković (50) iz sela Luka, koji je jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

MAJKA DANKE ILIĆ ŠOKIRANA IZJAVOM UBICE! KO JE ONDA BIO DRUGI U KOLIMA, ZAŠTO JE ĆUTAO DVA MESECA?

Foto: Facebook

Jankovića je tužilac ispitivao oko tri sata, a posle intenzivnog ispitivanja osumnjičenog oglasilo se i tužilaštvo.

- Ja tog dana devojčicu nisam video, nikad je nisam video - izjavio je Janković, saznaje Republika.

Nakon ove njegove izjave oglasila se prvi put i majka male Danke, koja nije mogla da krije uznemirenost izazvanu sablasnim tvrdnjama osumnjičenog za ubistvo njenog deteta.

Ja sam sada zatečena, ne znam šta bih rekla! Ko je onda bio drugi u kolima, ja sam tada na brdu videla dve osobe u kolima? Ništa mi nije jasno... Ako nije ništa uradio, kao što kaže, zašto je ćutao dva meseca! Pod jakim sam stresom - rekla je Ivana za Informer. 

Jankovićev advokat Živadin Bogdanović je prethodo rekao medijima da navodno, prema dogovoru s klijentom, "insistiraju da ne daje nikakve izjave", nakon čega se oglasilo i tužilaštvo, potvrdivši da je Janković negirao izvršenje krivičnog dela.

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju, gde je iz Bora došla sa mamom i starijim bratom. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević (50) iz Zlota i Srđan Janković (50) iz Luke, obojica radnici JKP „Vodovod“ Bor. Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) uhapšen je 6. aprila zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice koju je prethodno, prema sopstvenom priznanju, udavio rukama.

Sredinom aprila saslušani su i otac i majka ubijene devojčice, koji su iskaze davali odvojeno, u prisustvu okrivljenih - Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića. Tužilaštvo je planiralo da spreči prisustvo okrivljenih tokom iskaza roditelja, međutim, majka je iznenadila sve izjavom da joj ne smeta prisustvo osumnjičenih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dr ja

04.06.2024 14:41

Ovo mi sve liči na dobro odrađen posao,,,ja bi da se svi streljaju koji su u tom krugu osumnjičenih a živi ,,,pa neka daju čika Peri izjave ,,,ili dete ili ode glava,,,,laku noć

Odgovori 14 0
Andjelija

04.06.2024 15:32

Taj ko je plasirao vest da je Danka ubijena, neka to i dokaže! Mutno.

Odgovori 20 5
Krki

04.06.2024 21:33

A da li je taj mučenik video Dankinog oca kad ga je za ustavio malo kasnije, ako kaže da nije da čujemo ko laže ____