JEZIV DETALJ NA KUĆI STRAVE! Pogledajte ŠTA se nalazi na mestu gde se DANKA ILIĆ poslednji put igrala sa bratom! Ovo je svima promaklo (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj detalj tera jezu u kosti.

JEZIV DETALJ NA KUĆI STRAVE! Pogledajte ŠTA se nalazi na mestu gde se DANKA ILIĆ poslednji put igrala sa bratom! Ovo je svima promaklo (VIDEO)

Foto: Republika.rs/društvene mreže

U danima kada se verovalo da je devojčica još uvek živa, reporterka portala Republika rešila je da obiđe sva mesta u Banjskom polju gde se Danka Ilić, zajedno sa svojim bratom poslednji put igrala, a najviše pažnje privukla nam je napuštena kuća, koja je u blizini roditelja i brata Ivane Ilić. 

Ona se tu, podsetimo, poslednji put i igrala, nakon što je nestala bez traga, a nakon čega se saznalo da je ubijena. 

Naime, na kući, kao što se može videti na snimku, nalazi se veliki krst, što je svima zapalo za oko.

 

 

On se nalazi na crnoj tkanini prikačenoj za zid. 

Kakvo značenje ima, nije poznato, ali je činjenica da ostavlja gorak ukus svakome ko ga pogleda.  

PODSETIMO

U danu kada je dvogodišnja Danka Ilić nestala u Banjskom polju, kako je utvrdila policija posmatrajući vremenski interval koji im je bio važan, u selo je ušlo 17 vozača. Od tog broja samo su dva izašla van Banjskog polja do dolaska policije i postavljanja punktova. Gledajući njihovo kretanje, policija je uspela da suzi potragu za devojčicom, pa je tako identifikovala službeno vozilo JKP "Vodovod" kojim su dvojica osumnjičenih udarili malu Danku, a potom se otarasili njenog tela za kojim se još traga.

Pregledanje sigurnosnih kamera sa kuća meštana bio je jedan od ključnih poteza policije nakon što je majka prijavila da je Danka Ilić (2) nestala u dvorištu imanja u Banjskom polju. Dok je policija na terenu razgovarala sa meštanima i potencijalnim meštanima, pokušavajući da sazna da li je neko video malu Danku tog 26. marta, za oko su im zapala dva automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading