FILMSKO HAPŠENJE UBICA NA STARO PLANINI! Izbo mladića u srce, pa pobegao - policija ga pronašla u iznajmljenom apartmanu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.02.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo se dogodilo oko 4 sata.

FILMSKO HAPŠENJE UBICA NA STARO PLANINI! Izbo mladića u srce, pa pobegao - policija ga pronašla u iznajmljenom apartmanu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/MUP Republike Srbije

U Beogradu je uhapšen Đ. P. (33) zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo. Incident se desio 17. februara u ranim jutarnjim satima u ulici Grčića Milenka, gde je Đ. P. nakon svađe, koristeći oštar predmet, nanio teške telesne povrede dvadesetosmogodišnjem muškarcu, koji je kasnije preminuo.

Policija je efikasno locirala i uhapsila osumnjičenog u iznajmljenom apartmanu na području Stare planine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti prebačen Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, mladić je zadobio povrede u predelu srca oko 4 sata u subotu i iskrvario do dolaska hitne pomoći. Takođe, njegov prijatelj je takođe ranjen, ali mu je Hitna pomoć pružila neophodnu pomoć. Postoji spekulacija da nisu odmah pozvali Hitnu pomoć, misleći da će se situacija rešiti, ali su se kasnije suočili sa ozbiljnim gubitkom krvi. Prema informacijama medija, ubijeni je već bio poznat policiji.

Ubijeni mladić je odranije poznat policiji jer je bio u sukobu sa zakonom zbog narkotika, hapšen je i ima dosije - kazao je izvor za medije.

Navodno, ubijeni i ranjeni mladići su imali dogovoreni sastanak, a u pitanju bi mogao da bude neplaćeni dug za drogu.

Podsećamo, sat ranije Hitna pomoć je dobila poziv da dođe na isto mesto, gde su zatekli prevrnut automobil, ali ne i povređene, a sat nakon toga prijavljeno je ubadanje. Ipak, još je misterija da li su ova dva događaja povezana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading