UMRO MUŠKARAC IZREŠETAN U STANU NA VOŽDOVCU: Ubica mu najpre zapalio stan, a onda ispalio SEDAM METAKA u njega!

Autor:

Hronika

04.08.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je iz osvete izrešetan u svom stanu, podlegao je povredama.

UMRO MUŠKARAC IZREŠETAN U STANU NA VOŽDOVCU: Ubica mu najpre zapalio stan, a onda ispalio SEDAM METAKA u njega!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mihajlo Č. (51) u svom stanu u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu je 25. jula ranjen sa više hitaca, a danas je podlegao povredama.

Podsetimo, kako se sumnja, u njega je prošle nedelje pucao Ivan N. (49) i ispalio sedam hitaca, nakon čega je uhapšen. Inače, pretpostavlja se da je do ovoga došlo u cilju osvete zbog povrede ruke koju je osumnjičeni dobio prošle godine, a za šta je smatrao da je odgovoran Mihajlo Č. On je 24. jula sačekao na oštećeni napusti svoj stan, nakon čega ga je obio, na krevet stavio ćebe i zapaljeni časopis, usled čega je krevet počeo da gori, a vatra je kasnije ugašena intervencijom oštećenog.

Sutradan je oko 10.20 časova, kako se sumnja, Ivan N. došao do stana u kojem je Mihajlo Č. živeo i pozivao ga da mu otvori, što on nije uradio, pa je Ivan N. vrata otvorio nasilno gde je iz pištolja ispalio više projektila nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading