OGNJEN KOROMAN NAPAO DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Do incidenta došlo u kafiću na Banovom brdu

Autor:

Hronika

30.05.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Ognjen Кoroman napao je večeras glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića!

OGNJEN KOROMAN NAPAO DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Do incidenta došlo u kafiću na Banovom brdu

Foto: ST/Vladimir Lukić, YouTube/Printscreen

Кoroman je na Vučićevića nasrnuo u bašti kafića “Tofi” na Banovom Brdu.

- Našao sam se sa svojim arhitektom u bašti kafića. Još ni konobar nije prišao našem stolu, a iz kafića je istrčao Кoroman. Bio je vidno pijan. Uneo mi se u lice i vikao: Izdao si srpstvo, pi*ko! Pretio mi je, psovao majku, vređao me je najstrašnije. Кada sam uzeo telefon da ga snimim, Кoroman je pokušao da mi otme telefon i nastavio najstrašnije da me vređa i da mi preti, vikao je: Ubiću te, govno jedno! - kaže Vučićević.

Vučićević je napad prijavio policiji.

Vučićević objašnjava da je posle incidenta sa prijateljem prešao u drugi kafić.

- Ja sam sa svojim prijateljm prešao u drugi kafić i pozvao policiju. Ni na koji način gospodina Koromana nisam provocirao, reč mu nisam rekao. Ja mislim da je ovo posledica najveće medijske hajke koja se vrši protiv svih onih koji se ne slažu sa organizatorima prozapadnih protesta. Oni vode najstrašniju hajku protiv svih nas i ovo je posledica toga. Koroman je unazad nekoliko meseci meni i mojoj porodici putm Instagrama i drugih mreža upućivao pretnje i laži, i vidite kako to sa interneta vrlo lako pređe u realizaciju. Opet kažem, bio je vidno pripit, ali to ga ne opravdava. Ja mislim da ovaj kafić ima i video nadzor, postoje i svedoci, tako da šta da radimo, moramo da se borimo protiv takvog nasilja. Ja se samo pitam šta bi bilo da sam ja nekoga tako napao, ovo je nedopustivo, i sa jedne i sa druge strane, prosto ovo ne sme da se dešava - rekao je Vučićević.

Ognjen Koroman je, inače, redovni učesnik prozapadnih, nasilnih "protesta protiv nasilja". On u svakoj prilici najstrašnije pljuje i napada predsednika Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljubica

30.05.2023 22:29

Eto, nista od toga se ne bi desilo da je DJV ostao u zatvoru.

Киза

31.05.2023 00:42

Ништа од овога се не би десило да нисмо постали зли и насилно! Је л' тако Љубице и остали?!? Дозовимо се памети - будимо, опет, људи!

Kole

31.05.2023 07:00

Ne daj bože da dodje opozicija na vlast...evo šta bi radili neistomišljenicima. Pravda za Vučičevića