JAKO JE PRORAČUNAT! OVO je pravo lice čoveka nestale Srpkinje, muškarac koga je Brajan Volš prevario otkrio DETALJE!

Autor:

Hronika

10.01.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupko o nestaloj Beograđanki krenulo je da se odmotava!

JAKO JE PRORAČUNAT! OVO je pravo lice čoveka nestale Srpkinje, muškarac koga je Brajan Volš prevario otkrio DETALJE!

Foto: TWITTER/@BRADTATUM/SCREENSHOT

Brajan Volš

Brajan Volš, muž nestale Srpkinje iz Amerike, ne samo da je ranije imao posla sa policijom, već je označen i kao prepreden čovek koji ni od čega ne preza.

On je trenutno u pritvoru zbog ometanja istrage i potrage za njegovom suprugom Anom Volš, a o tome kakav je progovrio je muškarac koji je bio žrtva njegove prevare.

Naime, Volš je, kako se navodi u tadašnjoj optužnici iz 2016. godine, uzeo autentične slike od prijatelja i koristio njihove fotografije i dokumentaciju kako bi prodao replike na Ibeju.

Republika

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Brajan Volš i Ana Volš

Slučaj je otkriven kada je kupac video dve slike Endija Vorhola na Ibeju, sa fotografijeom pečata kojim se potvrđuje autentičnost umetničkog dela. Kupac se dogovorio da te slike, deo serije "Senke", kupi za 80.000 dolara. Međutim, nakon što ih je preuzeo, otkriveno je da slike nemaju pečat za potvrdu autentičnosti i da platno izgleda novo. To je dovelo do istrage FBI nakon čega je Volš je uhapšen, a na suđenju je priznao krivicu.

Ron Rivlin, kupac i čovek kog je Volš prevario, ispričao je za američku televiziju NBC4 da je ostao zapanjen kako je suprug nestale Ane promenio svoje ponašanje za 180 stepeni iste sekunde kada je otkriven, prenosi Blic.

- On je jedan veoma preračunat čovek. Mislim da nema nikakv osećaj za odgovornost, saosećajnost i empatiju, nije imao ni za mene ni za druge žrtve koje je prevario - rekao je Rivlin, inače vlasnik umetničke galerije u Los Anđelesu.

Kaže da je šokiran onim što se trenutno dešava.

- To je tužna priča, naročto kada se uzme u obzir koliko se činilo da ga i porodica i prijatelji i te kako vole - dodao je Rivlin.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Nestala Ana Volš

On na kraju nije uspeo da povrati sav novac od Volša i da je godinama čekao na pravdu pred sudom i dodaje da mu se ne sme verovati ni za druge stvari.

Volš koji je za sada optužen samo za ometanje istrage u slučaju nestanku njegove žene, Srpkinje Ane Volš, je inače i dalje na uslovnoj slobodi i čeka presudu za slučajeve online prevare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading