DVOJICA ĐAKA IZBODENA NOŽEM ZBOG DEVOJKE: Mučki napad četvorice huligana u Saobraćajnoj školi

Autor:

Hronika

16.12.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružani nasilnici naoravili sačekušu posle šestog časa i u školskom dvorištu ranili učenike.

DVOJICA ĐAKA IZBODENA NOŽEM ZBOG DEVOJKE: Mučki napad četvorice huligana u Saobraćajnoj školi

Foto: youtube.com/printscreen

Dvojica učenika M.J. i M.T. (17) Saobraćajne škole u Zemunu, zadobili su teške telesne povrede kada su ih u sredu oko 19 časova u školskom dvorištu nožem izbola četvorica nasilnika. Do incidenta je navodno došlo zbog devojke, a kako nezvanično saznajemo, jedan od osumnjičenih mladića je odranije poznat policiji.

Direktor škole Miroslav Macura, objasnio je za Republiku kako je došlo do krvavog pira.

- Sve se odigralo nakon šestog časa, kada je jedan od povređenih mladića, navodno rekao devojčici, inače učenici prvog razreda, da mu se sviđa. Kako sam saznao od drugih učenika, on je nije vređao, niti je bilo vršnjačkog nasilja, međutim, ona je nazvala svog momka i požalila mu se. Istog momenta, njen dečko se pojavio u školskom dvorištu zajedno sa još tri druga - navodi Macura. 

 Kako saznajemo, nasilnici koji su kod sebe imali noževe i palice, napravili su sačekušu, te nije postojala mogućnost da povređeni mladići izbegnu napad.

- Momku koji je navodno dao komplimente devojčici i njegovom drugu su naneli udarce nožem u predelu grudi i kuka, nakon čega su pobegli. Očevici su pozvali Hitnu pomoć i policiju, međutim, s obzirom da su krvarili, svedoci događaja su ih kolima prevezli u Hitnu pomoć. Jedan je zadobio teže, a drugi lakše telesne povrede i zbog toga su učenici naše škole odmah transportovani u dečju bolnicu u Tiršovoj. Na svu sreću oni su van životne opasnosti - rekao je za naš portal Macura.

Povodom nemilog događaja u školi je juče održan sastanak, na kojem su osim očevidaca, prisustvovali i roditelji aktera. Takođe, o celom slučaju obavešteno je i Ministarstvo prosvete, kao i svi nadležni organi.

- Policija je obavila uviđaj i intezivno radi na identifikaciji napadača i njihovom hapšenju. Nažalost, već neko vreme nemamo školskog policajca jer nemaju dovoljno pripadnika MUP koje bi mogli da rasporede na sve osnovne i srednje škole u Zemunu - zaključio je direktor Saobraćajne škole u Zemunu.

Vršnjaci povređenih mladića šokirani su nakon saznanja šta se dogodilo u njihovom školskom dvorištu. Kako kažu, uvek postoje svađe, ali ne i fizički obračuni u kojima se koristi oružje.

- Nije bitno kakve ocene imaju, već kakvi su ljudi, a oni zaista nikad nisu pravili neke probleme. Iz naizgled bezazlene situacije dogodio se ozbiljan problem, koji na svu sreću nije imao smrtni ishod. Nadam se da će se tačno utvrditi šta je razlog ovog napada i da će akteri biti uhapšeni - rekao je jedan od učenika.  

SILEDŽIJE TUKU I UČENIKE SEDMOG RAZREDA

Učenik sedmog razreda OŠ "Ivan Gundulić" u Novom Sadu, pretučen je 24. novembra u večernjim časovima ispred škole, kada su ga po završetku časova u poslepodnevnoj smeni, ispred škole sačekala grupa od sedam mladića sa fantomkama. Brutalno pretučenog dečaka koji je ležao na zemlji pronašao je brat, i doveo ga kući krvavog i sa podlivima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading