JELENA GOLUBOVIĆ NAPUŠTA RIJALITI?! Učesnica napravila LOM na imanju, svi čekaju konačnu ODLUKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ovo nije očekivao od Jelene Golubović.

JELENA GOLUBOVIĆ NAPUŠTA RIJALITI?! Učesnica napravila LOM na imanju, svi čekaju konačnu ODLUKU!

Foto: printscreen/Narodna TV

Jelena Golubović

Jelena Golubović, učesnica rijalitija "Farma 8", otvorila je dušu pred kamerama, izražavajući svoje emotivno i fizičko iscrpljenje zbog trenutne situacije na imanju. Golubovićeva je izjavila da je dovedena do tačke u kojoj ne može da gladna legne da spava, ističući da je frustrirana nedostatkom mogućnosti da priprema obroke za sebe. Ona je podelila svoje emocije sa cimerima, naglašavajući da se oseća napadnuto i licemerno zbog njihovog ponašanja. Kristijan Golubović joj je pružio psihološku analizu situacije, nazivajući je iritantnom, dok je Jelena istakla da ne napada nikoga prva. Njena emotivna iskrenost odjeknula je kroz kuću, ostavljajući trag na ostale učesnike.

Jelena je bila na ivici suza zbog situacije na imanju, što je mnoge začudilo, s obzirom da je ona već iskusna u ovoj vrsti "igre", a neki su zaključili da će Jelena vrlo brzo odustati od rijalitija i napustiti imanje.

 

- Ja ne mogu više gladna da legnem da spavam, majke mi. Ne mogu gladna da zaspim. Svi vole da dođu, da mi se ispovedaju, da plaču na ramenu, a ne daju mi da kuvam ručak. Ne znam da li da pitamo Kristijana kao najstarijeg - rekla je Jelena Golubović.

- Znam sve - konstatovala je Aleksandra.

- Kristijane, evo nešto pričamo psihološki. Kako objašnjavaš to što mi se svi ispovedaju, a napadaju me za stolom? - rekla mu je Golubovićeva.

- To se zove licemerstvo - kazao je Kristijan.

- Ne zovem ih ja, a skaču na mene. Počev od Aleksandre. Nikog prvog ne vređam, nikog prvog ne napadam - kazala je Jelena.

- Znaš da budeš iritantna - rekao je Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading