MILAN MILOŠEVIĆ VEČERAS UNOSI KLJUČNU INFORMACIJU U ELITU! Ova odluka totalno menja tok Elite!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnicima neće biti dobro posle ovih vesti!

MILAN MILOŠEVIĆ VEČERAS UNOSI KLJUČNU INFORMACIJU U ELITU! Ova odluka totalno menja tok Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas su učesnici rijaliti programa "Elite" imali priliku da biraju najpodmuklije među sobom, a zanimljivo je da su i gledaoci imali pravo glasa putem ankete na Pinkovom portalu. Ubedljivo najviše glasova gledalaca dobio je Ivan Marinković, čime je stekao titulu najpodmuklijeg u "Eliti" prema njihovom mišljenju. Ovaj rezultat definitivno izaziva pažnju, budući da je Marinković veoma aktivan u provokacijama i konfliktima unutar kuće.

Na drugom mestu prema odluci gledalaca našao se Uroš Rajačić, čija su ponašanja takođe izazvala dosta pažnje i kontroverzi tokom emisija "Elite". Njegovo visoko rangiranje u ovoj kategoriji jasno ukazuje na to da je njegovo ponašanje izazvalo snažne reakcije kod publike.

 

Zanimljivo je primetiti da se na visokom trećem mestu našla Sofija Janićijević, koja je inače u emotivnoj vezi sa Borislavom Terzićem Terzom. Njen plasman među najpodmuklijim učesnicima takođe izaziva interesovanje, s obzirom na njenu emotivnu vezu unutar kuće i dinamiku koju ona donosi u rijaliti program.

Kako danas sledi emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", ukućani će saznati odluku publike i komentarisali Ivana, Rajačića i Sofiju, koji su zaslužili ovu ne tako laskavu titulu.

Ovakav ishod ankete definitivno baca novo svetlo na dinamiku unutar "Elite" i pokazuje da gledaoci imaju jasno izražene stavove o ponašanju učesnika. Ostaje da vidimo kako će se ovi rezultati odraziti na dalji tok događaja u ovom popularnom rijaliti programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading