ŠOK-ODLUKA IZBAČENOG UČESNIKA ELITE: Poslednjim potezom UTICAO na boravak svoje supruge u rijalitiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučio da ona što pre napusti rijaliti!

ŠOK-ODLUKA IZBAČENOG UČESNIKA ELITE: Poslednjim potezom UTICAO na boravak svoje supruge u rijalitiju!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičar "Elite 8" Miloš Simonović sinoć je zauvek napustio imanje. On je osvojio najmanje glasova publike, a njegova supruga Silvija mu je skočila u zagrljaj. Silvija je takođe izrazila želju da napusti Belu kuću, a izgleda da joj je Miloš to svojim poslednjim potezom omugućio.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miloš je sinoć napustio Elitu

Naime, poznato je da vođa u "Eliti 8" ne može da bude nominovan u nedelji svog gazdinstva, te je tako Miloš odlučio da na ovo mesto postavi drugog cimera, a ne svoju suprugu.

Danas je u "Elitu 8" stiglo pismo sa njegovim obaveštenjem, a za vođu je odabrao Ivana Marinkovića.

- Držite se, novi gazda je Ivan Marinković - glasilo je pismo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković je novi vođa

MILOŠ JE OSVOJIO NAJMANJE GLASOVA

Za opstanak su se borili Uroš Stanić, Ena Čolić, Borislav Terzić Terza, Aleksandar Anđelić, Nenad Ćubić i Miloš Simonović. Aleksandar je pobedio u igrici, te su njemu duplirani glasovi, a voditelj je saopštio rezultate glasanja nakon dupliranja.

- 40 odsto glasova ima Terza, 39 odsto glasova ima Uroš Stanić, 15 odsto glasova ima Ena Čolić, 3 odsto glasova ima Ćuba, 2 odsto glasova ima Aca Kockar i Miloš Simonović napušta "Elitu" - rekao saopštio je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miloš je sinoć osvojio najmanje glasova

Podsećamo, nakon izbacivanja, Simonović je otišao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde je napisao pismo kojim je proglasio novog vođu, a potom analizirao aktuelne teme na imanju u Šimanovcima. Prvo se osvrnuo na Sofiju Janićijević i Borislava Terzića Terzu.

- Šta predviđaš u vezi Sofije i Terze? - upitala ga je voditeljka Dušica Jakovljević.

- Sam će snositi posledici, ne dozvoljava da iko udari na Sofiju. Terza se baš zaljubio, a ona ne zna šta radi - istakao je Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading