PUBLIKA PRESUDILA SOFIJI I TERZI: Saopštena ŠOK-INFORMACIJA tokom izbacivanja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

PUBLIKA PRESUDILA SOFIJI I TERZI: Saopštena ŠOK-INFORMACIJA tokom izbacivanja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u "Eliti 8" održano još jedna emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević ulazio je više puta na imanje kako bi obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima, a potom okupio takmičare nominovane za izbacivanje, kako bi odigrali igru koju je pripremio Veliki šef.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičari nominovani za izbacivanje

Za opstanak su se borili Uroš Stanić, Ena Čolić, Borislav Terzić Terza, Aleksandar Anđelić, Nenad Ćubić i Miloš Simonović. Aleksandar je pobedio u igrici, te su njemu duplirani glasovi, a voditelj je saopštio rezultate glasanja nakon dupliranja.

- 40 odsto glasova ima Terza, 39 odsto glasova ima Uroš Stanić, 15 odsto glasova ima Ena Čolić, 3 odsto glasova ima Ćuba, 2 odsto glasova ima Aca Kockar i Miloš Simonović napušta "Elitu" - rekao saopštio je Darko.

TERZA OSVOJIO NAJVIŠE GLASOVA

Nakon što je Terzić osvojio najviše glasova u emisiji "Izbacivanje", u Beloj kući su mnogi takmičari zaključili da ima podršku publike da nastavi svoj odnos sa Sofijom Janićijević, sa kojom je prevario trudnu Milicu Veličković. Sa druge strane, mnoge je njegov broj glasova šokirao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza je nedavno ozvaničio vezu sa Sofijom

Njegova supruga Silvija mu je skočila u zagrljaj, pošto je i ona imala želju da napusti rijaliti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pozdrav Silvije i Miloša

Nakon izbacivanja, Simonović je otišao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde je napisao pismo kojim je proglasio novog vođu, a potom analizirao aktuelne teme na imanju u Šimanovcima. Prvo se osvrnuo na Sofiju Janićijević i Borislava Terzića Terzu.

- Šta predviđaš u vezi Sofije i Terze? - upitala ga je voditeljka Dušica Jakovljević.

- Sam će snositi posledici, ne dozvoljava da iko udari na Sofiju. Terza se baš zaljubio, a ona ne zna šta radi - istakao je Miloš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miloš osuo paljbu po Sofiji i Terzi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading