NEVIĐENA DRAMA ZBOG GASTOZA! Anđela vrišti na sav glas zbog Sofije, Terzina ljubavnica prebledela od straha!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela odlučila da skine masku Sofiji Janićijević.

NEVIĐENA DRAMA ZBOG GASTOZA! Anđela vrišti na sav glas zbog Sofije, Terzina ljubavnica prebledela od straha!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U najnovijem razvoju događaja u rijalitiju "Elita 8", Veliki šef je poslao urgentno pismo na adresu imanja u Šimanvocima, tražeći od učesnika da otkriju ko je po njihovom mišljenju najpodmuklija osoba u Beloj kući. Ova neobična situacija izazvala je pravu pometnju među takmičarima, dok su se mnogi od njih već pripremili da iznesu svoje mišljenje o ovoj temi.

- Draga Elito, vreme je da čujemo šta mislite ko je najpodmuklija osoba u "Eliti". Glasaćete jedan po jedan, a svako će da navede tri osobe. Potrudite se da izbor bude pravedan i iskren - glasilo je pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa, Ivan Marinković.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivan Marinković

Nakon što su pročitali pismo Velikog šefa, učesnici su bili vidno iznenađeni i pometeni zahtevom da otkriju najpodmukliju osobu u kući. Mnogi od njih su se zapitali kako će izgledati ovaj proces glasanja i kako će se odraziti na odnose među učesnicima.

Redom su nabrajali tri osobe, a Anđela Đuričić bila je surovo iskrena, pa je ovu priliku iskoristila da isproziva Sofiju Janićijević, koja joj je prethodno napravila problem sa Nenadom Marinkovićem Gastozom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Sofija Janićijević

 

- Top tri su mi Bebica, Sofija i Elvin. Sofija i Elvin iz ličnog, ona za Milicu kad joj je poželela sreću i meni za Gastoza. Elvin zna šta je rekao, pa je hteo da mi pruži podršku. Bebica stalno dobacuje - poručila je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading