IVAN MARINKOVIĆ VIŠE NE SME DA SE PRIBLIŽI SINU: Miljana Kulić podivljala u emisiji, pa ga najstrašnije izvređala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić zabranila Ivanu da viđa sina Željka.

IVAN MARINKOVIĆ VIŠE NE SME DA SE PRIBLIŽI SINU: Miljana Kulić podivljala u emisiji, pa ga najstrašnije izvređala!

Foto: Instagram.com, Printscreen/Pink TV

Miljana Kulić i Ivan Marinković imaju sina Željka, zbog kog su odlučili da zakopaju ratne sekire i izglade odnose pred ulazak u "Elitu 8", ali mir nije potrajao, pa je Miljana pokrenula novu raspravu tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", kada je najstrašnije izvređala oca svog deteta.

Ona je shvatila da je Marinković sve radio zbog svoje reputacije, pa je odlučila da ponovo prekine komunikaciju sa njom, dok se on nije preterano upuštao u raspravu sa Miljanom, već je odlučio da totalno izignoriše njeno izlaganje:

 

- Miljana, da li misliš da je Ivanom odnos sa Željkom bio samo da bi javnosti pokazao da se promenio? - upitao je novinar Miljanu.

- Da, deluje mi da je tako. Smatram da je smeće i smrad. Smatram da Jelena nije ispravna u svojim postupcima, ali da je Ivan gori od nje. Mislim da su njih dvoje isti. Trenira da bi izbacio bes, jer mrzi sve oko sebe. Ogavan je, baš mi se gadi. Ivana ne zanima Željko. Ne ponaša se kao otac našeg deteta. Ne želim više da se približava njemu. Bolje da se moj sin pomiri sa tim kakav je Ivan. Ne mogu više da dozvoljavam da je Ivan čas tu, čas nije. On je iz inata Jeleni došao kod nas u Niš, samo kako bi napravio kao da Jelena nije dozvoljava da viđa Željka. Povraća mi se od njega, isfrustriran je. Ološ pravi, to je jasno kao dan - kazala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading