MATEA I IVAN PROGOVORILI O INTIMI: Nakon poljupca završili u krevetu, ali NISU U VEZI! Oboje otkrili na koga se zapravo LOŽE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaju u otvorenom odnosu!

MATEA I IVAN PROGOVORILI O INTIMI: Nakon poljupca završili u krevetu, ali NISU U VEZI! Oboje otkrili na koga se zapravo LOŽE (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Učesnici "Elite 8Matea Stanković Ivan Marinković gosti su u emisiji "Radio amnezija" kod Terze i Munjeza, gde su progovorili o svojoj intimi.

Naime, njih dvoje su posle poljupca, koji im se dogodio protekle noći, kako kažu, završili u krevetu, ali uprkos tome što im je sve to prijalo, nisu u vezi. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Borislav Terzić Terza i Danijel Dujković Munjez propitivali Mateu i Ivana o njihovoj intimi

Šta više, Matea je priznala da je pre Ivana bacila oko na drugog cimera, tačnije na Munjeza, koji vodi emisiju, dok je Marinković, tokom gostovanja, pozdravio izvesnu Ivanu, sa kojom se viđao tokom leta napolju.

- Meni je bilo super, ona je drhtala pored mene - rekao je Ivan.

- To se desilo spontano, on se meni juče svideo - potvrdila je Matea.

- Nekako me vratila u detinjstvo, toliko mi je prelepo bilo - nastavio je Ivan.

- Prelepo je bilo - rekla je Matea.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Matea Stanković i Ivan Marinković procvetali posle poljupca

Ipak, prema njihovim tvrdnjama, to ne znači da će nastaviti da budu intimni, iako su se složili da će se družiti kao i do sada.

- Posle poljupca smo završili u krevetu, Matea me je ušuškala, ali to ne znači da smo sad u vezi. Ovi klinci su tu nešto odmah počeli da nas prozivaju da smo u vezi, nastavićemo da se družimo. Meni se sviđa što je ona čista žena, uvek lepo miriše, vidi se baš da vodi računa o sebi - nahvalio je Ivan, a zatim krenuo da nabraja svoje bližnje koje je ovim putem pozdravio, a među njima je bila i izvesna Ivana, sa kojom je napolju imao prepisku i o njenoj potencijalnoj trudnoći. 

Međutim, ni Stankovićeva nije bez rezerve, pa je priznala da je pre Ivana bacila oko na Munjeza, pa je onda sebi u nekom momentu rekla stop, kada je on u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading