LICE IVANE ŠOPIĆ UNAKAŽENO! Objavljene PRVE FOTKE nakon AGONIJE, voditeljka opisala sve detalje borbe! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić objavila prve fotke u kakvom je stanju!

LICE IVANE ŠOPIĆ UNAKAŽENO! Objavljene PRVE FOTKE nakon AGONIJE, voditeljka opisala sve detalje borbe! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka televizije Pink i rijalitija ,,Elita" Ivana Šopić nakon dugoročne tortute i unakaženog izgledala lica, zbog usana sa kojima nije bila zadovoljna nakon aplikovanja trajne šminke, odlučila je da podeli svoje užasnuto iskustvo. 

Ivana je na Instagram profilu podelila fotografije kako su joj usne izgledale pre i nakon tretmana, budući da se javila jednom doktoru, koji joj je pomogao da sredi problem sa pigmentom. Ivana je do detalja opisala kroz kakvu agoniju prošla sa unakaženim usnama, zbog koji h je imala veliki problem kada je vizuelni izgled u pitanju. 

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić Instagram

 

- On je čovek koji me je doslovno spasio nakon agonije koju sam proživela od kako su mi u junu mesecu unakazili usne trajnom šminkom ljubičaste boje, jakim konturama i glekama. S obzriom na to da imam trajni materijal u usnama, i zbog osetljivosti samih usana laser nije bio opcija, pa sam pomoć zatražila kod doktora na preporuku i koji mi je samo jednim tretmanom ,,removalom" neutralisao ljubičastu boju i ,,ubio" preko 50 posto pigmenta. Nije bolelo ništa, trajalo je 20 minuta ali moja zahvalnost ovom čoveku i njegovom timu će ceo život biti, s obzirom na to da rešenja nije bilo i niko nije želeo da se upusti u proces jer su usne osetljive i nije slučaj kao sa obrvama - objasnila je voditeljka. 

U galeriji pogledajte kako su joj usne izgledale pre i nakon tretmana:

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading