HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA SOFIJU JANIĆIJEVIĆ: Terzina ljubavnica ZGROZILA ČITAVU NACIJU, snimak ugledao svetlost dana! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Janićijević navukla veliki gnev javnosti!

HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA SOFIJU JANIĆIJEVIĆ: Terzina ljubavnica ZGROZILA ČITAVU NACIJU, snimak ugledao svetlost dana! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita 8" došlo je do žestokog obračuna Borislava Bore Terzića sa  Nenadom Ćubićom. Pored žestokih psovki, pale su i teške reči, te je Terza opsovao Nenadove pokojne roditelje, što je zgrozilo čitavu naciju. 

Međutim, pored tih stravičnih reči koje je Bora izgovorio Ćubiću, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste ponašanje Terzine ljubavnice Sofije Janićijević. Naime, dok mu je Terza psovao pokojne roditelje, Sofija se sve vreme smejala i podsmevala, čime je verovatno htela da podrži Terzu u gnusnim rečima koje je upućivao. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Terzić i Sofija Janićijević

 

Kako bi se opravdala, u jednom trenutku mu je rekla da prestane, ali je nastavila da se smeje njegovim uvredama koje je upućivao dosta mlađem takmičaru. Komentari na društvenim mrežama se samo gomilaju, javnost je zgrožena zbog ponašanja Janićijevićeve. 

- "Ova devojka nema obraza, to je sada dokazala", "Terza i Sofija dva najodvratnija lika u istoriji rijaliti", "Ovako se nijedna ljubavnica nije ponašala", "Retko gadna devojka, blago kući koju ona zaobiđe", "Ovo treba odmah diskvalifikovati zbog njenog postojanja" - bili su samo neki od komentara. 

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a ceo događaj pogledajte u nastavku:

 

 

- Ne plačem svaki dan, ja sam više pod šokom i još mi nije došlo u glavu, kao da sanjam sve. Kao da gledam rijaliti i da se ne dešava meni. Slabo i spavam. Mene jeste sramota, blam me je nečijeg blama. Ja se osećam kao da sam ja nešto nekome uradila. Ovo su stvari koje se ne rade ne trudnoj ženi, nego nikome - rekla je Milica i dodala:

- Ja se svaki put pitam gde sam ja pogrešila i mislim da nisam ni u čemu pogrešila. Pogrešila sam samo u izboru partnera. I da se zaljubiš, nemaš opravdanje, nismo životinje. To se desilo jako brzo. Mi smo napravili to dete, ja sam zadržala jer sam smatrala da je dete napravljeno iz ljubavi - poručila je Veličkovićeva u Magazin inu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading