MILJANA KULIĆ DOBILA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Saznalo se za Mariju, usledio ŠOK u Beloj kući! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kada Marija Kulić ulazi na imanje u Šimanovce!

Rijaliti zvezda Marija Kulić, majka kontroverzne zadrugarke Miljane Kulić, već neko vreme privlači pažnju javnosti svojim mogućim ulaskom u rijaliti "Elita 8". Iako se očekivalo da će se useliti već prve večeri, to se ipak nije dogodilo. Umesto toga, Marija provodi vreme sa unukom Željkom, a nedavno saznala je i vest o Miljaninoj trudnoći, što ju je navelo na odluku da se pod hitno ponovo nađe na imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Marija Kulić ulazi u Elitu 8

Nagađanja o Marijinom ulasku u rijaliti već su počela da kruže, a sama Miljana je izgleda saznala za ovu informaciju iz spoljnog sveta. Naime, tokom jedne rasprave za crnim stolom, Miljana je otkrila da će njena majka uskoro ući u rijaliti, što je izazvalo burne reakcije među takmičarima.

- Je l' te nije sramota od moje majke, koja će da uđe uskoro? - pitala ga je ona.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija ulazi u Elitu 8 zbog Miljanine trudnoće

- Tvoja majka zna koliko se ti ložiš na mene - uzvratio joj je Gastoz, a sve pogledajte u snimku.

Podsećanja radi, očekuje se da će Marija Kulić večeras gostovati u emisiji "Amidži šou" na televiziji Pink, gde će govoriti o trudnoći svoje ćerke i otkriti svoje stavove o svemu što se dešava u rijalitiju "Elita 8". Ova emisija će svakako privući pažnju gledalaca, jer se očekuje da Marija otvori brojne teme koje intrigiraju javnost.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Marija i Miljana Kulić u zategnutim odnosima

Inače, učesnica "Elite 8" koja je po ko zna koji put ostala u drugom stanju, ovoga puta bila je rešena da svom sinu Željku rodi brata ili sestru, ali po svemu sudeći, ta želja joj se nikada neće ostvariti. Ukoliko je zaista u pitanju vanmaterična, šanse da ponovo ima bebu su veoma male.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kloe

24.09.2024 21:44

Marija i Miljana su u svakoj sezoni imali telefon preko njega su znali za sve sto se desava napolju Dok poedini ucesnicu nisu mogli kod doktora ili sto je logicno da ima one su uvek bile zasticene ko beli medved Miljana ima sve informacije jer posleduje telefon Kazu kava majka takve kecer dokaz su njih dve Pune su pkaosti zavidnosti mrznje i sebicnosti Vole da vredjaju a sebe da dizu Miljana je iz sezone u sezonu samovoljno napustila Zadrugu a nikad nije bila novcano kaznjena Nerealno prema onim koji su morali 50.000 evra da daju