ZAŠTO JODŽIR NIJE UŠAO U ELITU 8? Otkriveno sve o PORODIČNOJ DRAMI koja je izbila, svi detalji isplivali na videlo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Radulović Jodžir otkrio gde se sada nalazi, nakon što ipak nije ušao u rijaliti.

ZAŠTO JODŽIR NIJE UŠAO U ELITU 8? Otkriveno sve o PORODIČNOJ DRAMI koja je izbila, svi detalji isplivali na videlo!

Foto: Instagram.com

Kao bomba odjeknula je vest da je poznati influenser Jovan Radulović Jodžir spreman da uđe u rijaliti ,,Elita 8". Međutim, tokom prve veče glamuroznog otvaranja Jodžir se nije pojavio u Šimanovcima, kao i prošle noći kada je u rijaliti ušlo 8 Odabranih.

Mnogi su se zapitali zbog čega Jodžir nije ušao u rijaliti, kada je na Instagram profilu objavio snimak na kom se oprašta od porodice. Dosta je komentara da je sve u pitanju bio marketinški trik i da je iskoristio megalomanski projekat televizije Pink, kako bi sebe ispromovisao, dok mnogi smatraju da će on biti jedna od narednih vanrednih takmičara koji će ući u ,,Elitu 8".

Verni gledaoce, kao i Jodžirovi fanovi radovali su se njegovom ulasku, jer smatraju da bi on napravio veliki šou program. 

Inače, Jodžir je prošle noći proveo noć u noćnom izlasku u našoj prestonici:

 

Pre nego što je postao poznat kao influenser, Jodžir je gradio karijeru kao reprezentativac karate tima. Sa samo 20 godina postao je deo tima Jugoslavije, a potom i Srbije i Crne Gore, da bi na kraju svoju sportsku karijeru nastavio predstavljajući Crnu Goru. Ova neobična činjenica baca potpuno novo svetlo na njegovu ličnost i pokazuje da se iza svake uspešne osobe krije bogatstvo različitih interesovanja i talenata.

Pored svoje popularnosti na društvenim mrežama, Jovan je posvećen suprug i otac. Snimanje klipova sa svojom porodicom nije samo deo njegovog posla, već i način da publici pokaže koliko mu je porodica važna. Oženjen je Irenom Radulović, koja je takođe poznata novinarka i voditeljka. Njih dvoje zajedno imaju sina Relju i ćerku Irinu, čime Jovan pokazuje da je porodični čovek iznad svega.

Foto: Instagram.com

Jodžirov otac imao aferu sa Ksenijom Pajčin

 

Poslednjih dana, pažnju javnosti privukle su Jodžirove tvrdnje o navodnoj vezi njegovog oca sa pokojnom Ksenijom Pajčin. Ova neobična priča izazvala je burne reakcije, a Jovan je čak pružio i fotografiju Ksenije i svog oca kao dokaz. Ova situacija pokazuje da čak i van sveta društvenih mreža, Jovan i dalje ume da iznenadi javnost.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Prasad na prodaju

09.09.2024 14:19

Nakoksirani Milogorac koji je javno pretio Srbima tokom izbora u CG... sad došao u Srbiju da principijelno uzme pare!