MAJA I CAR UHVAĆENI ZAJEDNO! Pojavila se ŠOK FOTKA, priznala mu EMOCIJE javno nakon RASKIDA sa Stanislavom!

Autor:

Zabava

08.09.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nije mogla da odoli Filipu Caru!

MAJA I CAR UHVAĆENI ZAJEDNO! Pojavila se ŠOK FOTKA, priznala mu EMOCIJE javno nakon RASKIDA sa Stanislavom!

Foto: Instagram.com

Bivša takmičarka rijaliti programa "Zadruga" i "Elite", Maja Marinković, ponovo je dospela u centar pažnje javnosti. Naime, nedavno je izazvala pravu buru reakcija među svojim pratiocima na društvenim mrežama kada je lajkovala fotografiju svog bivšeg dečka, Filipa Cara. Ova gesta izazvala je nagađanja i spekulacije o njihovom eventualnom ponovnom kontaktu, što je brzo privuklo pažnju njihovih fan grupa.

Foto: instagram

Maja Marinković i Filip Car Instagram

 


Nakon što je Maja lajkovala Filipovu fotografiju, fanovi oboje poznatih ličnosti odmah su reagovali, izražavajući svoje mišljenje o ovoj neočekivanoj interakciji. Mnogi su to protumačili kao potencijalni signal da su Maja i Filip ponovo u kontaktu, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama. S druge strane, mediji su brzo preneli ovu vest, dodatno podstičući interesovanje javnosti za njihov odnos.

U galeriji ispod možete pogledati fotografije na kojima se vidi da je Maja lajkovala Caru sliku:


Podsetimo, veza između Maje Marinković i Filipa Cara bila je predmet brojnih medijskih spekulacija tokom njihovog učešća u rijaliti programima. Njihov burni odnos bio je često tema razgovora kako unutar "Zadruge" tako i van nje, a javnost je bila podeljena po pitanju podrške ovom paru. Nakon završetka rijalitija, njih dvoje su nastavili sa svojim životima, ali su i dalje bili predmet interesovanja mnogih fanova.

Nakon što je lajkovanje Filipove fotografije izazvalo veliku pažnju javnosti, Maja Marinković se oglasila putem društvenih mreža. Ona je istakla da je to bio samo običan gest i da nema nikakvih skrivenih značenja iza toga. Ipak, mnogi nisu bili sigurni da li je ovo zaista bio slučajan lajk ili nešto više.

Foto: YouTube//Printscreen

Maja Marinković i Filip Car

 


Dok javnost i dalje nagađa o prirodi odnosa između Maje Marinković i Filipa Cara, ostaje da vidimo da li će ova situacija dovesti do nekog konkretnijeg razvoja događaja. Bez obzira na to, njihovi fanovi su definitivno uzbuđeni zbog mogućnosti ponovnog kontakta između ove dvoje javnih ličnosti. Sve oči su uprte u njih, dok se čeka dalji razvoj situacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading