ON JE PRVI ODABRANI TAKMIČAR ELITE 8: Uhvatili smo ga u Šimanovcima pred sam početak spektakl - ŠOK IZNENAĐENJE! (FOTO)

Autor: P.R./O.B.

Elita 8 | Farma 8

08.09.2024

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo prvog Odabranog takmičara ,,Elite 8".

ON JE PRVI ODABRANI TAKMIČAR ELITE 8: Uhvatili smo ga u Šimanovcima pred sam početak spektakl - ŠOK IZNENAĐENJE! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen

Večeras je drugo veče otvaranja spektakularne osme sezone rijalitija "Elita", a portal Republika nalazi se na licu mesta u Šimanovcima, gde ćemo prvi saznati ko su večeras "Odabrani" takmičari, kao što je i najavljeno od strane produkcije. Kako smo zatekli, prvi od odabranih takmičara je Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, kog smo zatekli na prozoru apartmana iz kog će pravo ući na imanje rijalitija.

Atmosfera u Šimanovcima je veoma uzbuđujuća, dok se publika okuplja ispred imanja, iščekujući dolazak novih učesnika. Sve oči su uprte ka apartmanima gde će se smestiti takmičari, dok se spekuliše o tome ko bi mogao biti sledeći "Odabrani" koji će se pridružiti Munjezu.


Dok se čeka početak večerašnjeg šoua, publika je veoma uzbuđena i komentariše prve utiske o novom takmičaru. Munjez je već izazvao veliko interesovanje svojim prisustvom na prozoru, a mnogi se pitaju kakav će uticaj imati na dinamiku rijalitija.

S obzirom na reputaciju koju je Munjez stekao van rijalitija, neizbežno je da se javljaju spekulacije o tome kako će se uklopiti sa ostalim učesnicima. Pominju se potencijalni sukobi, ali i mogući saveznici koji bi mu pružili podršku u izazovima koji ih očekuju.

Sa sve većim brojem okupljenih gledalaca i uzbuđenja koje se širi među njima, večerašnje otvaranje osme sezone rijalitija "Elita" obećava da će biti spektakularno. Sve oči su uprte ka imanju, gde će se uskoro otkriti novi "Odabrani" takmičari i započeti nova uzbudljiva avantura za učesnike i publiku. Očekuje se da će večerašnje izdanje doneti mnogo uzbuđenja, iznenađenja i emocija, obećavajući još jednu nezaboravnu sezonu rijalitija "Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading