ANITA STANOJLOVIĆ VIŠE NIJE CRNKA! Šok transformacija usledila pred Elitu 8 - PRVE fotke nakon promene! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović donela šok odluku!

ANITA STANOJLOVIĆ VIŠE NIJE CRNKA! Šok transformacija usledila pred Elitu 8 - PRVE fotke nakon promene! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša takmičarka u popularnom muzičkom takmičenju "Elite 7", Anita Stanojlović, nedavno je donela šokantnu odluku koja je iznenadila njene brojne pratioce na društvenim mrežama. Naime, Anita je otišla kod frizera i odlučila se za drastičnu promenu - izblajhala je kosu u plavu boju!

Ova neočekivana promena izazvala je veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je Anita poznata po svojoj prepoznatljivoj tamnoj boji kose. Mnogi su bili šokirani njenom odlukom da se oproba u ulozi plavuše, ali istovremeno su bili i znatiželjni da vide kako će joj nova boja kose pristajati.


Nakon što je Anita podelila fotografije svog novog izgleda na društvenim mrežama, reakcije njenih fanova nisu izostale. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje, ali su istovremeno pružili podršku pevačici u ovoj hrabroj odluci. Komentari su se nizali, a mnogi su pohvalili Anitu ističući da joj plava boja kose izuzetno dobro pristaje.

Ubrzo nakon što su se fotografije proširile društvenim mrežama, Anita je odlučila da otvoreno progovori o svojoj odluci. Pevačica je istakla da je oduvek želela da isproba nešto novo i drugačije te da je promena boje kose bio prvi korak ka osvežavanju svog imidža.

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović Instagram

 


Pored reakcija fanova, javnost je takođe bila zainteresovana za reakciju frizera koji je obavio transformaciju kose. Frizer je izjavio da je Anita bila veoma odlučna u svojoj nameri te da je bio zadovoljstvo raditi sa njom. Takođe je istakao da je plava boja kose odlično istakla Anitinu lepotu i da je bio srećan što je deo ove transformacije.

Iako je ova promena izazvala iznenađenje, mora se priznati da je Anita pokazala hrabrost i samouverenost u donošenju ove odluke. Njen primer može poslužiti kao podsticaj mnogima da se oslobode straha od promena i da isprobaju nešto novo.

Kako će se ova promena odraziti na Anitinu karijeru i dalje ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - Anita Stanojlović je još jednom pokazala da je spremna da istražuje nove horizonte i da se ne boji da bude drugačija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
???

04.09.2024 10:51

Ona pevačica? Šta i gde peva?