OVA BIVŠA ZADRUGARKA ULAZI U ELITU 8?! Svi je pamte po skandaloznim vezama, SPREMA SE NEVIĐENI HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvaćena ispred zgrade Pinka!

OVA BIVŠA ZADRUGARKA ULAZI U ELITU 8?! Svi je pamte po skandaloznim vezama, SPREMA SE NEVIĐENI HAOS!

Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

Uskoro počinje nova sezona rijalitija Zadruga 8 Elita, a javnost već nestrpljivo iščekuje informacije o učesnicima koji će se useliti u Belu kuću. Iako su neka lica Elite 8 već poznata javnosti, većinu zadrugara ćemo imati prilike da upoznamo tek po ulasku u rijaliti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Stanković

Sanja Stanković: Povratak popularne rijaliti učesnice?

Jedno od imena koje se pominje kao potencijalni učesnik nove sezone Zadruge je bivša rijaliti učesnica i voditeljka Sanja Stanković. Kako prenose domaći mediji, ona je danas, kada je objavljeno prvo zvanično rijaliti ime viđena ispred zgrade "Pinka", što je podgrejalo sumnje da će ponovo zakoračiti u Belu kuću. Sanja je stekla popularnost upravo kroz svoje učešće u prethodnoj sezoni Zadruge, a njena veza sa Jovanom Tomić Matorom je bila predmet brojnih skandala. Iako je Sanja uspela da dobije voditeljsku fotelju, sudeći po Marku Đedoviću, nije nemoguće da i nju ponovo vidimo u rijalitiju.

Foto: TV Pink/printscreen

Matora, Anita i Anđelo

Čak ni Matorina bivša supruga nije propustila priliku da da aluziju na Sanju. Anita Stanojlović je jednom prilikom razgovarala sa Anđelom Rankovićem o tome šta voli da radi kada je u vezi te je tom prilikom otkrila da uživa u romantičnim filnovima:

- Ja volim bioskope, filmove da gledam, da uživam - rekla je Anita, a svim rijaliti fanovima je poznato da je Sanja Stanković nakon raskida sa njom je nekoliko puta išla sa Anđelom u bioskop.

Stefan Karić: Ponovni ulazak u rijaliti

Vlasnik "Pink" televizije, Željko Mitrović, danas je potpisao ugovor sa Stefanom Karićem, koji je već učestvovao u dve prethodne sezone "Zadruge". Ovo će biti Karićev treći ulazak u rijaliti, a on ističe da očekuje nešto novo i drugačije u odnosu na prethodna iskustva.

Foto: pink.tv

Stefan i Željko

U intervjuu, Mitrović je najavio da će nova sezona biti posebno spektakularna, jer se obeležava 30 godina od nastanka televizije Pink. Takođe, istakao je da će se implementirati dva različita rijalitija na dve različite televizije, sa smenjenim terminima emitovanja kako bi gledaoci imali priliku da prate oba formata.

30 događaja za 30 dana povodom 30 godina Pinka

Jubilarna godišnjica televizije Pink biće obeležena sa 30 događaja za 30 dana, a glavni projekat će biti rijaliti Zadruga 8 Elita. Očekuje se da će se struktura učesnika malo izmeniti u odnosu na prethodne sezone, obećavajući gledaocima još uzbudljivije iskustvo.

Novi rijaliti učesnici i sve iznenađenje vezano za Zadrugu 8 Elita otkriće se tek početkom septembra, a do tada ostaje da se nagađa i spekuliše ko bi mogao biti deo nove sezone ovog popularnog TV formata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading