ANITA NAKON POTPISIVANJA UGOVORA ZA "ELITU 8" NAPUŠTA SRBIJU?! Informacija koja je pristigla o Anđelu ZATRESLA ČITAV REGION!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok saznanje!

ANITA NAKON POTPISIVANJA UGOVORA ZA "ELITU 8" NAPUŠTA SRBIJU?! Informacija koja je pristigla o Anđelu ZATRESLA ČITAV REGION!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo

U poslednje vreme, na društvenim mrežama se sve više spekuliše o mogućem povratku Anite Stanojlović, pobednice prethodne sezone rijalitija "Elita 8", i njenog dečka Anđela Rankovića u Belu kuću. Ove glasine su dodatno podržane činjenicom da su oboje na svojim Instagram profilima objavili najave za novu sezonu rijalitija pod nazivom "Elita 8". Ova objava je izazvala veliko uzbuđenje među obožavaocima, koji ne prestaju da komentarišu i nagađaju o mogućem povratku omiljenih takmičara.

Pored toga, Anita je upravo danas na Instagramu podelila snimak sa aerodroma "Nikola Tesla", što je dodatno podgrejalo sumnje i radoznalost njenih mnogobrojnih fanova. Pitanje koje su mnogi postavljali je da li se Anita možda opušta na nekoj nepoznatoj destinaciji, kao pripremu za novu sezonu rijalitija "Elita". Ove spekulacije su samo pojačane činjenicom da su, prema poslednjim informacijama, započeti zvanični pregovori za novu sezonu rijalitija.

Ovi pregovori sugerišu da bi povratak Anite i Anđela mogao biti deo planskih priprema za narednu sezonu, što dodatno uzbuđuje publiku. Dok se detalji o potencijalnom povratku još uvek razrađuju, uzbuđenje među fanovima raste, a svi čekaju zvanične potvrde. Da li će Anita i Anđelo zaista ponovo biti deo najpopularinije rijalitija koji će biti podeljen na "Farmu" i "Elitu" i kako će se nova sezona odvijati, ostaje da vidimo u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading