ŠA MIONI PRIREDIO IZNENAĐENJE IZ SNOVA! Haos nastao u stanu nakon sistematskog pregleda! Ovo su svi detalji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplovili smo u mirnu luku, sad je sve perfektno, nadam se da će tako biti i unutra, da ćemo to pokazati - prokomentarisala je danas Miona.

ŠA MIONI PRIREDIO IZNENAĐENJE IZ SNOVA! Haos nastao u stanu nakon sistematskog pregleda! Ovo su svi detalji!

Foto: Republika

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su zvanično potvrdili ulazak u Elitu 8, a danas su se pojavili na lekarskom pregledu na privatnoj klinici kao deo priprema za dalje takmičenje. Njih dvoje su rano jutros, držeći se za ruke, stigli na zakazani pregled, izražavajući svoje zadovoljstvo osmehom na licu.

Kako smo sada saznali, reper je Mionu iznenadio po povratku u stan, pa je poručio hranu i napravio romantično iznenađenje u sobi sa laticama ruža, a ona nije mogla da dođe sebi od sreće.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Miona i Ša sada koriste svaki trenutak privatnosti, s obzirom na to da će uskoro da uđu u rijaliti. Jasno im je da pritisak zatvorenog prostora može da utiče na njihov odnos, pa se tako u svakom smislu pripremaju za provokacije za crnim stolom i to kako će se stvari odvijati kada počne Elita 8 - priča izvor.

Foto: Republika

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Inače, Ša je takođe izjavio da je sada situacija mnogo bolja nego pre, te da je zadovoljan trenutnim stanjem. Izrazio je nadu da će tako biti i unutar "Elita 8" i da će to uspeti da pokažu.

- Uplovili smo u mirnu luku, sad je sve perfektno, nadam se da će tako biti i unutra, da ćemo to pokazati. Ljudi će mi uvek naći neku zamerku, ne znam zašto sam im trn u oku, nije mi jasno - prokomentarisala je Miona.

Foto: Republika

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Miona Jovanović se osvrnula na glasine o trudnoći, ističući da su one potpuno neutemeljene. Rekla je da se malo "podgojila", ali da to nema veze sa trudnoćom i da neće biti iznenađenja u tom pogledu.

 - Malo sam se podgojila, nisam trudna, neće biti iznenađenja što se trudnoće tiče. Što se porodice tiče, ne bih tu temu uopšte komentarisala - rekla je Miona za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading