RAT KROFAKA I ŠA IDE DO ISTREBLJENJA! Ljuti rivali zatresli čitav region, OVAJ POTEZ MMA BORCA NIKO NIJE OČEKIVAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena drama!

RAT KROFAKA I ŠA IDE DO ISTREBLJENJA! Ljuti rivali zatresli čitav region, OVAJ POTEZ MMA BORCA NIKO NIJE OČEKIVAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rivalitet između Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša ima svoje duboke korene u rijalitiju.

Ša je procvetao je otkako se zvanično smuvao sa Mionom Jovanović, ali senka njenog bivšeg momka ne prestaje nad njim da se navija. Kako su svi govorili da je Stanislav u svemu bolji od Krofaka, Ša se iz petnih žila trudio da dokaže da nije tako.

Foto: Printscreen/Instagram

Miona pere auto

Nedavno je Ša putem svog Instagram profila podelio mnoge uzbudljive vesti sa svojim pratiocima, uključujući informaciju o svom novom automobilu. No, to nije bilo sve što je privuklo pažnju javnosti, a kasnije je objavio snimak koji je izazvao veliku reakciju.

Na snimku koji je Nenad objavio, Miona Jovanović je snimljena u izazovnoj lila haljinici kako pere njegov novi automobil u auto-perionici. Ono što je dodatno uzburkalo javnost ovo Mionino izazovno izdanje koje je isticalo sve njene atribute, čime je podigla veliku prašinu u medijima i među pratiocima.

Foto: Youtube.com/ Maja i Stanislav Krofak

Krofakov Porše

Nakon što je Miona svojim postupkom privukla toliko pažnje, oglasili su se i Stanislav Krofak, Mionin bivši dečko, i njegova sadašnja partnerka Maja Marinković. Stanislav i Maja su najavili veliko iznenađenje, ali su umesto očekivanih vesti o veridbi ili novom članu porodice, iznenadili javnost objavom u kojoj su otkrili da je njihov novi član luksuzni beli Porše 911. Ovaj automobil je, kako su svi istakli u komentarima na platformi Jutjub, skuplji i bolji model u poređenju s onim koji je nedavno kupio Nenad Aleksić Ša, a pored toga, Maja ne mora da ga pere.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksićev novi dom

Reper se potom pohvalio svojom nekretninom, jer je prodao je stan na Novom Beogradu u kom je živeo sa bivšom suprugom i pazario nekretninu od 200.000 evra u Zemunu, koju je po izlasku iz "Elite 7" odlučio da sredi. Reper je na društvenoj mreži Instagram pokazao svoj novi omiljeni kutak - deo dnevne sobe koji je sredio sa Mionom Jovanović, a koji krasi veliki televizor, zanimljiva pozadina i moderna lampa.

Foto: ST/D. Kadić, ATA images, Instagram

Stanislav, Maja i rešenje o kupovini nekretnine

Ponovo je stigao mat potez Stanislava Krofaka, koji nije morao ništa da proda, a danas se pohvalio kako je pazario stan od 140.000 evra. Kakvu će sada reakciju imati Nenad Aleskić, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading