MIONA I ŠA NAPADNUTI NAKON IZLASKA IZ ZGRADE "PINKA"! Došlo do neočekivanog incidenta u javnosti! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati svi detalji događaja!

MIONA I ŠA NAPADNUTI NAKON IZLASKA IZ ZGRADE "PINKA"! Došlo do neočekivanog incidenta u javnosti! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Pripreme za novu sezonu rijalitija "Elite" su u punom jeku, a fanovi ovog popularnog šoua nestrpljivo iščekuju da saznaju ko će sve biti među učesnicima. U međuvremenu, pregovori sa Velikim šefom su intenzivno u toku, a javnost pažljivo prati svaki trag koji bi mogao otkriti identitete potencijalnih takmičara.

Foto: TV Pink/printscreen

Veliki šef

Danas, 20. avgusta, samo 18 dana pre početka nove sezone, paparaco ekipa Telegrafa uspela je da zabeleži dva dobro poznata bivša takmičara ispred zgrade Pinka. Miona Jovanović, koja je nakon svog učešća u rijalitiju odlučila da se posveti vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, viđena je kako dolazi ispred zgrade ružičaste televizije. Na slici, Miona i Ša su uhvaćeni kako se drže za ruke, nasmejani i vidno raspoloženi.

Miona je bila obučena u crni minić koji je isticao njene izvajane noge, dok je reper pažljivo pratio svaki njen korak. Ova scena je izazvala veliku pažnju javnosti, koja se pitala da li su Miona i Ša došli na pregovore za ulazak u novu sezonu zajedno ili će samo jedno od njih biti učesnik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Nakon što su se pojavili ispred zgrade Pinka, reper je putem svog Instagram profila podelio fotografiju koja je izazvala brojne spekulacije. Uz fotografiju, Ša je postavio zelenu "kvačicu", što je u društvenim mrežama izazvalo pravu pometnju.

Ova objava je ubrzo postala viralna, a stranica podrške Milene Kačavende odmah se javila sa komentarom u kojima se Ša optužuje da ponovo ulazi u rijaliti, te da je čitavu javnost slagao da nastavlja sa karijerom repera.

"Pozdrav, Šaki da li ti to ponovno ulaziš u rijaliti, a šta bi od karijere i novih hitova?"! - glasio je komentar, a Ša i Miona kojoj je obećana karijera Tee Tairović ranije, još uvek vešto izbegavaju odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading