IZBIO HAOS ISPRED ZGRADE MIONE I ŠA! Sprema se TUŽBA koja će PAPRENO KOŠTATI, otkrivamo sve detalje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje sve o haosu koji se desio ispred zgrade Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović!

IZBIO HAOS ISPRED ZGRADE MIONE I ŠA! Sprema se TUŽBA koja će PAPRENO KOŠTATI, otkrivamo sve detalje!

Foto: RTV Pink

Ljubavni par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša uživaju u zajedničkom životu nakon izlaska iz rijalitija ,,Elita 7". Oni su nedavno uhvaćeni u zgradi Pink televizije, zbog čega se sumnja da će biti učesnici nove sezone od septembra.

Međutim, dok to ne bude bilo zvanično potvrđeno, komšije ovog ljubavnog para nam je otkrilo šta se dešava u stanu, kao i kako se Miona ponaša kao nova potencijalna buduća snajka komšiluka. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- E, pa ja ih ne viđam često, ne mogu ništa ni da kažem, nekoliko puta sam ih video, ali kulturno smo se pozdravili - rekao je prvi komšija koji je naišao. 

Međutim, jedna komšinicama nam je otkrila sve detalje o galami koja se desila u stanu:

- Oni su meni super, ja sam glasala za njih, da vam kažem, ne znam kako je njenim roditeljima, ali ja sam se više svađala sa njima one večeri kada je bilo finale. Miona je divna devojka, pristojna, kulturna, uvek mi pridrži vrata... Ja volim da slušam njihovu galamu, kada pevaju, stvarno se čuje da i on i ona vežbaju - započela je komšinica, te je nastavila o pričama iz kraja:

- Ja sam se posvađala sa jednom ženom ovde ispred vrata, nešto je imala neumesan komentar, meni je došlo tako da je puknem. Ja sam bila spremna i tužbu da pokrenem, jer nisam više mogla da je slušam kako priča gluposti. Ja sam mnogo osetljiva na laži, ja bih prva rekla da nešto nije u redu, nije zato što ih volim, rekla bih da se nešto strašno desilo. Oboje su mladi, puni života, tek su pred njima životni problemi, ali za sada su se skućili, uživaju, nema problema. Moram da vam priznam i to što je napadaju da nije kuvarica, koliko puta se oseti iz njihovog stana domaća kuhinja, pa mislim, zašto ljudi imaju potrebu toliko nekog da nipodištavaju. Ja ću moje komšije da branim, ako opet uđu, ja ih podržavam, jer ćemo moći da vidimo koliko su odrasli za samo jednu sezonu, a i to što su im prognozirali raskid, vidimo i to, uživaju, imaju svoj krov nad glavom, nikog ne diraju, uživaju, milina - završila je komšinica za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading