LEJDI DI I LAKIĆ KRIŠOM URADILI OVO?! Bivši cimeri ipak ostali u kontaktu?! Evo šta se krije iza svega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnici redovno ćaskaju!

LEJDI DI I LAKIĆ KRIŠOM URADILI OVO?! Bivši cimeri ipak ostali u kontaktu?! Evo šta se krije iza svega!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši rijaliti učesnici Lejdi Di i Nikola Lakić navodno se krišom čuju, odnosno razmenjuju poruke, iako u emisijama pričaju da odavno nisu u kontaktu.

Naime, kako smo saznali, oni redovno ćaskaju i pričaju, tvrdeći da sve ima samo prijateljsku osnovu.

Foto: Republika TV

Nikola Lakić

 

- Nikola i Lejdi Di se dopisuju, ali ne žele da se ta priča produbljuje, pa nikome o tome ne pričaju. Ona je rekla da sa njim nema ništa, da ga gleda samo kao nekoga sa kim je bila u rijalitiju i to je sve. Tačno je da se povremeno čuju, ali sa obe strane nema simpatija u tom smislu da naginju ka nečemu što nije prijateljstvo. Oni u emisijama sve poriču jer ne žele da se piše i priča o tome - priča upućen izvor. 

Inače, bivša učesnica rijalitija Elita Lejdi Di rešila je nedavno da nema više ništa sa bivšim cimerom Nikolom Lakićem, pa je ta njena odluka mnoge obradovala. Naime, ona je gostovala u emisiji "Narod pita" a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Snežu Kušadasi, Lejdi Di i Slobu Josipovića.

Foto: printscreen/RTV Pink

Nikola Lakić i Lejdi Di

 

Takođe, Lejdi Di nedavno je gostovala sa Nikolom Lakićem, sa kojim je bila povezivana tokom učešća u rijalitiju, a mnogi su bili ubeđeni da su oni više od prijatelja. Ipak, tokom emisije došlo je do žestokog sukoba, nakon čega je ona završila u suazama, kada joj je Lakić spomenuo ćerku, na koju je posebno slaba. Oni su se na početku programa prijateljski pozdravili, ali se sve promenilo u nastavku večeri.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading